Jestli hned teď bude mít tým Rising Dragons skóre přes 200k, tak to snad zabalím...

Co to meleš? Jaký Swen a Dancer? A kdo to vůbec je?Honzaleco píše:Swen. On a Dancer jsou prý hrozně overpowered.
Jestli hned teď bude mít tým Rising Dragons skóre přes 200k, tak to snad zabalím...![]()
jo ty věže, já už jsem z nich paranoidní, a vždycky když je slyším střílet, tak se otáčím jestli nejsem v jejich zorném poli, a modlím se aby nedostali parťákaHonzaleco píše:...musíš mít štěstí a narazit na spawn, jinak se ti mizerové rozutečou. Mě spíš štve ten déšť, do kterýho stejně musím...a ke konci hry to tam inženýři zamoří věžema - to je pak hrůza. Nejlepší je, když je inženýr poslední ze čtyř cílů..musíš ho nechat žít až nakonec a on si může vesele stavět věže..když mu ji zničíš, šoupne si tam další...
Dúfam, že sa to teda pokladá za legitímny výsledok.... je tu aj scrren uz aby to bolo v tabulke!Swen von Walhallion píše:168k best
No nevím jestli ti to náš šéf dovolí, ale kdyby dovolil, tak byste hold museli začít ze ztrátou a nebo si budete muset počkat na další ročníkFDD-VIP píše:Ave,
jsem tu novy ale docela rad bych se zapojil. Otazkou je, probehlo li jiz prvni kolo, zdali jest to mozne. Verim ze se mi povede najit partaka a budem sikovny