Drellka ve hře žádná nebyla! Je velká škoda že tam pro ně neudělali místo. Myslím pro Drellskou rasu, i když se toho mohl hráč hodně dozvědět z kodexu a rozhovorů s Thanem viz ME2. Podobně jako rasa Batariánů, Hanarů (kteří měly zásadní vliv na "přežití" mnoha Drellu), Volusů... atd... Celkově tam bylo o všech rasách pojednáváno velice skromně. U některých ras trochu víc a u jiných méně. Vše bylo převážně ponecháno na představách fanoušku..
Turiánky/ka v DLC nemá poprsí! Co si tak vybavuji tak postavu mají drobnější, ladnější křivky ale "hrudní koš" mají podobný jak Turiáni.
Jelikož nebylo mnoho informací a hodně jich bylo poměrně nepřímých o biologii různých ras je možné pouze odvozovat jejich podobu a chování podle pozemských druhů. (Samozřejmě je víc než pravděpodobné že při jejich tvorbě z nich vycházely.

)
V každém případě se u některých druhů se nedá přesně určit (podle informací ze hry) způsob jejich reprodukce nebo vzhled orgánů potřebných k reprodukci...
Nic méně Drellové (jak uvádíš)se podobaly převážně ještěrkám (i když mi vždycky ten jejich krk připomínal žábry

) Podle popisu jejich "vyprahlé planety".
Jakékoliv jiné výjevy na kterých mají Turiánky nebo třeba Drellky znázorněná ňadra je pravděpodobně jen FanArt, kde samozřejmě hraje velkou roli mužská fantasie..
PS: Jejda. To jsem se zase rozepsal ale mazat mi to přijde škoda, tak vzhůru do mě.
//Debata týkající se Turiánů přesunuta do Nyreen Kandros
//BatouT101