Jinak:

většina z mužské hráčské komunity nechá Kaidana umřít na Virmiru, protože pro vás je prostě zajímavější Ashley. Nikdo vám to nebere, u mě zásadně zase umírá ona, takže to docela i chápu, ale založit vlákno 18+? Ani ne, existujou mailyBouner píše:Nechcete založit 18+ čistě pro vás 2 náhodou co tak poslouchám?... jinač sem uvažoval o zahrátí celé trilogie poprvé za renegade a to se živým Kaidanem
( joo vždycky to měl z 1. řady na Virmire )
kdepak, já to myslela tak, aby tyto fotky byly připraveny na můj náletSadene píše:No tak to děkujeme, Kaidanův asset my tady náležitě oceňujeme
Ash: rozklad bude, ale tady v žádném případě, chceš, abych dostala banána?????
Ashley-Sheppard píše:většina z mužské hráčské komunity nechá Kaidana umřít na Virmiru, protože pro vás je prostě zajímavější Ashley. Nikdo vám to nebere, u mě zásadně zase umírá ona, takže to docela i chápu, ale založit vlákno 18+? Ani ne, existujou mailyBouner píše:Nechcete založit 18+ čistě pro vás 2 náhodou co tak poslouchám?... jinač sem uvažoval o zahrátí celé trilogie poprvé za renegade a to se živým Kaidanem
( joo vždycky to měl z 1. řady na Virmire )
![]()
kdepak, já to myslela tak, aby tyto fotky byly připraveny na můj náletSadene píše:No tak to děkujeme, Kaidanův asset my tady náležitě oceňujeme
Ash: rozklad bude, ale tady v žádném případě, chceš, abych dostala banána?????
Ale proč si na dámy tak zlejSwen von Walhallion píše:
tak ja si tu repoutaci hnedka zkazim
Tak já ti zkusím spravit náladuAshley-Sheppard píše:no tos teda zkazil řádně
chápemSwen von Walhallion píše:ja nebyt zla ja byt zakerna potouchla provokater :-P