Moja Veronika Shepardová je adept, najviac používa warp, war hero, spacer. Najradšej používa zbraň Avenger (v trojke), je paragon s asi 10% renegade. Allways Kaidana. Toto je ona moja oficiálna Shepy:

https://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKoHonzaleco píše:Shepard
+ nemůžu z tý animace, když Femshep běhá...![]()
...njn...neber to, že se teď chci ňák schválně vlichotit...ale podle mě je Veronika jedno z nejhezčích ženských jmen vůbec...Ronie píše:Tvoja Shepardová má rovnaké meno ako moja
...jj, přesně tak...Vlada47 píše: ...
Keep your love blue and trueRonie píše:Záplava fotiek Shepardovej s modrými vlasmi:![]()
A v modrom Armore:
Kostým Dex ze stejnojmenné hry...Ronie píše:Aký kostým?
Modrá je taká ukludňujúca. Raz som si chcela zafarbiť vlasy ma modro, ale to som nad tým len uvažovala, našťastie ma to prešlo, ale zase pred dvomi rokmi som mala krátke vlasy taký štýl ako "cute" z ME. Teraz už mám dlhé cez plecia a nejdem meniť.
...... Kaidanove brnenie, Kaidanov outfit v jednotke, Kaidan a biotikaAle ta barva je skvělá, takže jsem ráda, že zrovna v ME se vyskytuje na tak hezkých místech (Liara, Garrus, brnění..)
Možná tak na nějakou akci, ale to už podle mě lépe vypadá paruka, protože když je tužidla hodně, už to jde poznat (zkoušela jsem červené)Ronie píše:A čo tak tužidlo modré? Jeden čas som mala bordové, ale potom som ich nikde nevedela nájsť, ale trochu zaťažovali vlasy mi vyzerali také padnuté.
Asi bych to nechala v takovem poradi, jak to mas - cervena Kaidan, blond Garrus (jak ma Kaidan tmave vlasy, tak mi k nemu cervene vlasy na Shepku proste vice ladi) .. pojedes paragon ci renegade?Ronie píše:Červené alebo blond? PS: Tá hlavná bude mať LI Kaidana a tá druhá Garrusa.
...dobrá volba...na to jejím screenu vypadá tak, že se jí bojim.Ronie píše:...Letie bude rengade...
...ale Letie som sem ešte nedala obrázok ten mám v mobile a chystám sa na to zajtra.Honzaleco píše:...dobrá volba...na to jejím screenu vypadá tak, že se jí bojim.Ronie píše:...Letie bude rengade...![]()