Garrus Vakarian
Re: Garrus Vakarian
Chápu váš odpor k tomuto sblížení Garruse a Tali, hlavně když s jedním z nich jste měli v jiné hře vztah (jako já).
Pro mě to bylo také překvapení, ale co si budeme namlouvat, mě to prostě nepřišlo zvláštní.
Jaký je rozdíl mezi tím jestli spolu jsou Člověk s Turianem, Člověk s Quariánem proč by nemohli spolu chodit Quarian s Turianem Mají toho dokonce víc společného. Minimálně mohou spolu konzumovat podobné potraviny o proti člověku a navíc měly podobné zájmy v technice. Ačkoliv bych to do Tali neřekl jak s Garrusem "laškovala" když jsem je načapal (Ale třeba s ní zrovna lomcovaly hormony a chtěla si prostě někoho "ulovit" když Shepard zrovna nebyl k mání a byl s jinou.)
Jen je mi trochu líto že s Shepardem taky takto podobně nelaškovala (tam mi připadalo že si potrpěla víc na romantiku.)
(Jak jsem již psal.) Když jsem prostě měl vztah s Jack nebo Liarou tak mi osobně bylo hodně blbý a trapný to někomu zakazovat i když mi to také nebylo moc příjemný.
No tak lidi. Přejte jim to, když už sami máte na palubě někoho jiného.
Já byl i rád že Tali nezůstala v posledních chvílích před koncem sama. 
Pro mě to bylo také překvapení, ale co si budeme namlouvat, mě to prostě nepřišlo zvláštní.
Jaký je rozdíl mezi tím jestli spolu jsou Člověk s Turianem, Člověk s Quariánem proč by nemohli spolu chodit Quarian s Turianem Mají toho dokonce víc společného. Minimálně mohou spolu konzumovat podobné potraviny o proti člověku a navíc měly podobné zájmy v technice. Ačkoliv bych to do Tali neřekl jak s Garrusem "laškovala" když jsem je načapal (Ale třeba s ní zrovna lomcovaly hormony a chtěla si prostě někoho "ulovit" když Shepard zrovna nebyl k mání a byl s jinou.)

(Jak jsem již psal.) Když jsem prostě měl vztah s Jack nebo Liarou tak mi osobně bylo hodně blbý a trapný to někomu zakazovat i když mi to také nebylo moc příjemný.

No tak lidi. Přejte jim to, když už sami máte na palubě někoho jiného.

Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Mě vůbec nejde o to, že je to vztah Turian a Kvarianka, ale protože mě ten vztah štve!!! (a přát jim to teda nebudu
) Ale hlavně mě pak štve, že Tali se pokouší s Garrem flirtovat i přes to, že už byl zadaný pro mojí Alici Shepardovou... já bych ji voči na místě vydrápala.
Ale má štígro, že ji Garrus ignoruje, to bych se pak na nějaký mír mezi gethy a kvariany pěkně vybodla, a Tali by na vlastní kůži zažila, co je to potkat skutečnou sokyni.

Taky by si to mohla brát jako laskavost od Tali.
Tím že měla na Garruse spadeno a Garrus ji odmítl tak ti dokázala že ti bude věrný a můžeš mít dobrý pocit že máš někoho o kterého je velký zájem a žes ho získala právě ty.
Když ale chodíš s někým jiným, tak není moc spravedlivé vyčítat někomu "koho jsi dala na vedlejší kolej" že si bude svůj život žít dál bez tebe. I když ti to je proti "srsti a budeš skřípat zubama" tak jsi to byla ty co si vybral jako první a dal je tím dohromady. 

Synthesis - my choice
Jo, brala bych to, kdyby Tali byla úplně cizí ženská a vztahu Garra a Shepky nevěděla. Jenže Tali je kamarádka a moc dobře ví, že Garrus je zadaný. Přesto ji to nebrání v tom, aby se o něj pokoušela... Tohle se přece mezi kamarády nedělá (no možná že jo, ale je to dost nemorální).BatouT101 píše:Taky by si to mohla brát jako laskavost od Tali.Tím že měla na Garruse spadeno a Garrus ji odmítl tak ti dokázala že ti bude věrný a můžeš mít dobrý pocit že máš někoho o kterého je velký zájem a žes ho získala právě ty.
Když ale chodíš s někým jiným, tak není moc spravedlivé vyčítat někomu "koho jsi dala na vedlejší kolej" že si bude svůj život žít dál bez tebe. I když ti to je proti "srsti a budeš skřípat zubama" tak jsi to byla ty co si vybral jako první a dal je tím dohromady.
Lady Grey - Nemorální v jistých případech ano. "Bohužel to je problém starý co svět světem stojí..."
Láska nebo náklonnost k někomu se většinou, rozumem velice špatně ovládá.
(Jsme otroky kauzality)
a jsme co jsem, (jsme nedokonalí). Pokud randíš s Garrem tak se nemáš čeho bát, a jakékoli žárlení je neopodstatněné. (Ale ten pocit zde stejně bude to nepopírám.)
hRDLA - Super obrázek.
Párkrát jsem je také musel pohřbít. 

hRDLA - Super obrázek.

Synthesis - my choice
Ale s takto chabým vysvětlením se teda nespokojím.BatouT101 píše:Lady Grey - Nemorální v jistých případech ano. "Bohužel to je problém starý co svět světem stojí..."Láska nebo náklonnost k někomu se většinou, rozumem velice špatně ovládá.
(Jsme otroky kauzality)
a jsme co jsem, (jsme nedokonalí). Pokud randíš s Garrem tak se nemáš čeho bát, a jakékoli žárlení je neopodstatněné. (Ale ten pocit zde stejně bude to nepopírám.)
hRDLA - Super obrázek.Párkrát jsem je také musel pohřbít.

No prostě k tomhle tématu použiji vlastní slova Tali, která je použila, když se spojili gethové se smrťáky.... Nic Tali neomlouvá v tom, aby jela po zadaném chlapovi a navíc chlapovi své (nejlepší) kamarádky.

Tak třeba na ty lodi gethů... kdy Garrus něco poznamená a Tali říká dost flirtovním tónem "Je dobré být zase spátky na Normandy." Jistě to neříká Shepardové, plus když hrajete za chlapa, který má s Tali vztah, tak to říká zase jemu.hRDLA píše:Kdy přesně po něm vyjela?
Když si poslechnete ty jejich rozhovory v té strojovně, tak se Tali ptá Garra, jak nyní vidí Kvariany a že si vzpomíná, že si ji dobíral kvůli tomu, že vlastní vinnou přišli o Ranoch... tak Garrus řekne: "Já nic takového neřekl". Tali mu na to odpoví: "Chceš snad abych ti poslala audio nahrávku?" A Garrus řekne: "Ne díky, nesnáším poslouchat svůj hlas, nikdy nezní správně"... No a Tali jen na to poznamená rozplývajícím a flirtujícím hlasem: "Hmmm..."
A jen ať mi nikdo netvrdí, že tohle není flirtování. Tali se Garra snaží bezostyšně uhnat, i když je zadaný. A to je jen takových pár příkladů... trochu zašátrám v paměti, určitě se mi nějaký objeví.
hRDLA: Čti mezi řádky...
...v tom videu, třeba hned ta první konverzace (Tali: I just mean, not having anyone else like you around) a hned dodatek, že Liara "může jíst jejich jídlo". Upozorňuju hlavně na to zájmeno "jejich"...je jasný, co tím Tali myslí
...anebo 0:33, jak Tali říká, že Garrus si všechno nejradši drží dál od těla...
Z její strany je to jenom flirtování, nic jinýho. Někomu se ale ani to nemusí líbit. Koneckonců, proč ne.
...v tom videu, třeba hned ta první konverzace (Tali: I just mean, not having anyone else like you around) a hned dodatek, že Liara "může jíst jejich jídlo". Upozorňuju hlavně na to zájmeno "jejich"...je jasný, co tím Tali myslí

Z její strany je to jenom flirtování, nic jinýho. Někomu se ale ani to nemusí líbit. Koneckonců, proč ne.
Ano, děkuji, děkuji.Honzaleco píše:hRDLA: Čti mezi řádky...

Díky, ten je pěknej...
Poputuje do složky Garrus.

-
- Vojín
Garrusa zbožňujem, môj jediný LI. Jeho charizma, povaha, hlas, výzor ... áno, som zaťažená na drakoidné rasy 
K tej biológii a telesnému kontaktu ... turiani sú živorodí, je to tuším aj v kódexe napísané (a keď tam nie, tak na wikii určite). Taxonomicky by som turianov zaradila k plazom, ale skôr si myslím že by sa dali podľa našich pozemských pravidiel určiť ako teplokrvní potomkovia teropodných (dravých) dinosaurov, tedas podobnou fyziológiou ako majú vtáky alebo cicavce , hlavne podľa vzhľadu a informácií v kódexe, na wikii a v knihách (študujem biológiu a genetiku, tak viem o čom píšem)
A k vzťahu s človekom ... je tam zmienené len že dextro a levo biológia by nemusela spolupracovať, ale je to sci-fi a možné je všetko
ako sa hovorí, príroda cestu nájde ... navyše, napadlo ma, že podobným spôsobom ako sa rozmnožujú asarijky by to mohlo ísť aj u iných druhov, v prípade ak je jeden z partnerov biotik. Potomok by potom bol buď jednej rasy, alebo druhej, žiadny kríženec
Určilo by sa to podľa rodiča rovnakého pohlavia. Toľko k mojej fantázii 

K tej biológii a telesnému kontaktu ... turiani sú živorodí, je to tuším aj v kódexe napísané (a keď tam nie, tak na wikii určite). Taxonomicky by som turianov zaradila k plazom, ale skôr si myslím že by sa dali podľa našich pozemských pravidiel určiť ako teplokrvní potomkovia teropodných (dravých) dinosaurov, tedas podobnou fyziológiou ako majú vtáky alebo cicavce , hlavne podľa vzhľadu a informácií v kódexe, na wikii a v knihách (študujem biológiu a genetiku, tak viem o čom píšem)
A k vzťahu s človekom ... je tam zmienené len že dextro a levo biológia by nemusela spolupracovať, ale je to sci-fi a možné je všetko

Vítej tady na fóru a díky za krásný příspěvek ke Garrovi.DragonDuchess píše:Garrusa zbožňujem, môj jediný LI. Jeho charizma, povaha, hlas, výzor ... áno, som zaťažená na drakoidné rasy
A k vzťahu s človekom ... je tam zmienené len že dextro a levo biológia by nemusela spolupracovať, ale je to sci-fi a možné je všetkoako sa hovorí, príroda cestu nájde ... navyše, napadlo ma, že podobným spôsobom ako sa rozmnožujú asarijky by to mohlo ísť aj u iných druhov, v prípade ak je jeden z partnerov biotik. Potomok by potom bol buď jednej rasy, alebo druhej, žiadny kríženec
Určilo by sa to podľa rodiča rovnakého pohlavia. Toľko k mojej fantázii