DLC Citadel (Spoilery)
Re: DLC Citadel (Spoilery)
No, já to hrál hned Myslel jsem, že to bude nějak ošéfované a půjde pozvat všechny hned. Tak snad až ty mise udělám tak je půjde pozvat (mam hru uloženou těsně před rozeslaním pozvánek)
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Oni i sami tvůrci říkali, že doporučujou začít misi na Citadele až před útokem na Kronos, aby byli k dispozici všichni členové posátky a také ujasněné romance.kolovrat píše:No, já to hrál hned Myslel jsem, že to bude nějak ošéfované a půjde pozvat všechny hned. Tak snad až ty mise udělám tak je půjde pozvat (mam hru uloženou těsně před rozeslaním pozvánek)
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hany
- Poručík
Lady Grey: šak jo, já měl na mysli jen ten rozhovor v archivech ...silácký řeči znáš to ve finále jsem ho chtěl taky zachránit no a Brooksová to schytala taky ...jinak s tou Tali na záchodě a popřípadě jak napodobuje Normandy není možný že jsou ty scény jen když máte klidnej večírek?
- hRDLA
- Kontraadmirál
Toto DLC mi přišlo naprosto geniální. Těch referencí a vtipů, no já se tam nasmál, až to bolelo (vážně, snad jsem si z toho namohl břicho), hlavně bylo skvělý vidět znova známé tváře, jako Wrex, Zaeed, Kasumi... A ani ta hlavní linka mi nepřišla tak hrozná, jak mnozí popisovali, když už nic, tak to bylo vážně nečekané a Lancer je nejlepší zbraň co jsem měl možnost vyzkoušet.
Bite my shiny Warden ass!
Myslím si, že toto DLC bylo nejlepší ze všech. Už jen to, že se potkáte se starými znamými a ještě k tomu spousta božích hlášek. Opravdu jsem nečekal, že budu bojovat proti Shepardovi. Pěkná zápletka a pak nějaký ten hazardík . Suprové DLC.
Mě osobně se strašně líbí tato scéna: https://www.youtube.com/watch?v=NebyfYwit_A" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě osobně se strašně líbí tato scéna: https://www.youtube.com/watch?v=NebyfYwit_A" onclick="window.open(this.href);return false;
- -Shepard-
- Rotný
- Kontaktovat uživatele:
Já mam nejradši tuhle scénu https://www.youtube.com/watch?v=BfM1LsGOOCM
Navždy věrný
Je tu i legion ?
Ne, Legion přece zemře.dydyQ píše:Je tu i legion ?
- Kenneth
- Rotný
Lady Grey píše:Ne, Legion přece zemře.dydyQ píše:Je tu i legion ?
číslo 5 nežije ...během Rannochu by tam ale byt mohl po te první misi na te lodi kdy je pak na Normandy ve war room
Ne, už jsem někde psala, že Legion, mordin ani Thane v tomhle DLC nebudou, ať se děje co se děje.Kenneth píše:Lady Grey píše:Ne, Legion přece zemře.dydyQ píše:Je tu i legion ?
číslo 5 nežije ...během Rannochu by tam ale byt mohl po te první misi na te lodi kdy je pak na Normandy ve war room
P.S... i přes všechno, asi by jen tak na Citadelu getha nepustili (v ME2 považovali Legiona za válečnou trofej Sheparda).
- viiitezslav
- Desátník
Thane a Mordin tam byly aspoň "částečně". Ale o Legionovi pokud vím není v DLC ani zmínka. To je "shepard-commander" mi chybělo .
- Kenneth
- Rotný
myslel jsem že žil když to dlc bylo možné hrát
- viiitezslav
- Desátník
Teoreticky by tam mohl být, protože se to DLC dá hrát už po útoku Cerberu na Citadelu. Ale i tak tam zřejmě není.
- hRDLA
- Kontraadmirál
Asi měl na práci důležitější věci.
Jinak v ME2 ho považovali za Shepardova asistenta ne, jak říkal že gethi neinfiltrují záměrně
Jinak v ME2 ho považovali za Shepardova asistenta ne, jak říkal že gethi neinfiltrují záměrně
Legion se nemohl objevit. Je přece chycený na tom dreadnoughtu, kde na něho narazíte, když děláte úkoly pro kvariany
- hRDLA
- Kontraadmirál
Jasně, ale potom když ho zachráníš, tak je na Normandii.
- Kenneth
- Rotný
hRDLA píše:Jasně, ale potom když ho zachráníš, tak je na Normandii.
no a pak když je na Normandy a zapnu DLC Citadel a dohraju ho tak se tam prostě sprostě neobjeví asi "No data avilable"
Ještě štěstí, že tam Allerska není, nebo by si koledovala o to, že by ji Javik vyhodil z airlocku
- hRDLA
- Kontraadmirál
Tak kdo by tam chtěl Allersku ? Jinak Michel a Aria nebyli členy posádky Normandie, takže asi proto, a kdyby si si vzal Michel místo Chakwas, tak by se asi taky omluvila
Co máte všichni protí Allersce? Krom toho, že balí Sheparda/ovou i přes to, že pokukuje po jiných a teda, že si ještě zabrala celou místnost pro sebe jako Liara.Sadene píše:Ještě štěstí, že tam Allerska není, nebo by si koledovala o to, že by ji Javik vyhodil z airlocku