qqy píše:Hmm, jak vidím, tak tyhle tématické hry tady nikoho nezajímají.
Tak třeba mě zajímají! jenom se jich kvůli pracovnímu nasazení nemůžu zůčastnit, až budu v ČR, tak se hodlám připojit. A co se týče videa "Asari Armali Sniper Unit" slušná sranda
YT mi neroztáhnul video. Výborně. Screw it. https://www.youtube.com/watch?v=zXSogw2Yiwk" onclick="window.open(this.href);return false; ... link přímo na stránku se snímkem..tam se na to možná kouká o něco líp...
Trojice členů C-Secu vzala své Incisory a rozhodla se ustřelit pár hlav Cerberu. Konec se mi trošku nepovedl...
Co teď o víkendu? Batariani s Kishockem...nebo něco ostřejšího - kolektorští adepti s CSR. A nebo můžu respecnout svou Shadow na odstřelovací pušky, vzít Raptor a hrát si na Nemesis...
kolektor adept s CSR neni spatnej, kor speclej na WPN DMG, nekde sem na to psal clanek, jedinej problem je z to nejde bez zalozni zbrane pac CSR se dost prehrejva a v pripade close combat situaci ses jednoduse v prdeli
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Takže ti batariani. Dneska to chvílema i vypadalo, že na mě leze nějakej hnus, ale neměl by bejt problém se z toho do neděle dostat. A mohla by nás bejt plná lobby...že bychom na závěr víkendu vyrazili ve sniperským složení dobýt gold?
Hmm Sniper Challenge... když je tou zbraní budu mlátit, můžu se přidat? V nejhoršim bych z toho i vystřelil, ale moje muška je naprosto stejná se zapnutým monitorem jako s vypnutým monitorem, když už se nějak trefim, většinou je to Possessed Abomination, co se snaží urputně skákat na někoho z týmu. Už se mi takhle podařilo popravit celý zbytek týmu (Honzaleco možná pamatuje) a ani jsem je nedokázal oživit, protože jsem trávil čas hysterickým smíchem na podlaze...
Vlada47 píše:Hmm Sniper Challenge... když je tou zbraní budu mlátit, můžu se přidat? V nejhoršim bych z toho i vystřelil, ale moje muška je naprosto stejná se zapnutým monitorem jako s vypnutým monitorem, když už se nějak trefim, většinou je to Possessed Abomination, co se snaží urputně skákat na někoho z týmu. Už se mi takhle podařilo popravit celý zbytek týmu (Honzaleco možná pamatuje) a ani jsem je nedokázal oživit, protože jsem trávil čas hysterickým smíchem na podlaze...
Jo, tebe bych bral, aspoň bychom už nepotřebovali Swena.
@ Vláďa - jako by to bylo včera ...to byl výstřel z Javelinu, ne? Pamatuju si sebe a ostatní v centrální místnosti na Riu, potom nějakou posedlou abomination, pak jenom BUM! a tři hrdinné bojovníky, kteří dočasně položili život v boji proti Kolektorům.