Jelikož Witcher 1 a 2 mě chytly, tak jsem velice zvědav na to pokračování.

(Medailon celkem stylizovaly a přijde mi takový futuristický, tak snad nebude Gerald lovit i "Alieny"

Zajímavý názor, že nemusíš svět zaklinace... já ty knížky mám načtené nespočítaněkrát, a to ještě před vydáním hry, bavilo mě to hodněSwen von Walhallion píše:ja nedohral ani jednicku mi totalne nesedl soubojovej system a ani moc nemusis sapkovskyho svet.... ale co sem ted videl dvojku na steamu za 10 ecek tak tomu mozna dma jeste sanci
já už chci Yen (nemám dohranou dvojku, tak žádné spoilerydancer píše:Sadene nejsi sama kdo se těší. Škoda že neukázali Triss, to mě jediné mrzí. Snad v dalším traileru.
tak to já budu určitě nutně potřebovat novou grafiku... ale jako... wowBatouT101 píše:Ten Witcher 3 vypadá velice dobře. Už se taky nemůžu dočkat. Jen doufám že mi to zvládne moje mašina v trochu slušné kvalitě. Už kvůli Witcherovy 2 jsem si musel o hodně posílit počítač aby ho zvládl ale za tu grafiku ve hře to stálo.
Děsně mladě? To asi máme zcela jiné měřítko, podle mě vypadá děsně staře. Navíc se to má odehrávat po poměrně dlouhé době, takže... Navíc zrovna u chlapů nechápu spojení "děsně mladě" a že je to "líp"Ester píše:na těch obrázkách vypadá děsně mladě. Ale tím líp.