Jo, jenže mu to řekneš až o dost později, jinak po tobě vyjíždí, i když máš třeba vztah s někým z předchozího dílu (Tali, ta mrška TalihRDLA píše:No to samý s Estebanem, ono mu stačí říct, že jsi na holky a už se chová zase normálně jako kamarád.

Jo, jenže mu to řekneš až o dost později, jinak po tobě vyjíždí, i když máš třeba vztah s někým z předchozího dílu (Tali, ta mrška TalihRDLA píše:No to samý s Estebanem, ono mu stačí říct, že jsi na holky a už se chová zase normálně jako kamarád.
Ta je luxusní... a jak pak jdou spálit ty kaloriehRDLA píše:No a to ještě nemluvíme o vařící scéně z Citadel DLC
Ale já ti to neberuhRDLA píše:Já žádné kalorie s ním nepálil aby bylo jasno
Jj, ale nejlepší. "Pálí se ti česnek."Sadene píše:Ta je luxusní... a jak pak jdou spálit ty kaloriehRDLA píše:No a to ještě nemluvíme o vařící scéně z Citadel DLC![]()
![]()
Nevšiml jsem si, že by byl nějak hejtovaný. V jedničce jsem ho měl dost rád.Jen ve trojce nějak vyměknul no.Sadene píše:Nadšené fanynky a několik lidí, co ho nemá rádo
Je to docela dost nedoceněná postava (nesmyslný hate), takže my si ho tu hýčkáme
Ani nevyměkl... spíš když už z něj udělali gaye, tak to může na některé tak působitdestanov píše:Nevšiml jsem si, že by byl nějak hejtovaný. V jedničce jsem ho měl dost rád.Jen ve trojce nějak vyměknul no.Sadene píše:Nadšené fanynky a několik lidí, co ho nemá rádo
Je to docela dost nedoceněná postava (nesmyslný hate), takže my si ho tu hýčkáme
Liara není lesba, asarijka nemůže bejt lesba, když maj jen jedno pohlaví.Sadene píše:Ani nevyměkl... spíš když už z něj udělali gaye, tak to může na některé tak působitdestanov píše:Nevšiml jsem si, že by byl nějak hejtovaný. V jedničce jsem ho měl dost rád.Jen ve trojce nějak vyměknul no.Sadene píše:Nadšené fanynky a několik lidí, co ho nemá rádo
Jinak lidi na něj nadávají hodně (a teď si můžou brát do huby, že je gay. Liara je lesba od ME1, ale to je v pořádku...)
Ale asarijky klamou zjevem.Sadene píše:Tak musíš zas pochopit, že se tak choval, protože z něj udělali gaye a někdy s tím začít musel no...
Co se týče liary, tak pro mě je to nějvětší pokrytectví... asarijky jsou ženské... kdyby měly opravdu jen jedno pohlaví, tak by tak nevypadaly... to už podle mě salariani vypadají víc na to, že mají jedno pohlaví, i když jsou jak chlapi, tak ženské.
Takže asarijky mají ve hře jeden primární účel - hot alien, které vypadají kromě vlasů jako lidské ženy, tudíž lesby, když hraješ za shepardovou
No však jí je v 1. díle teprve 106.Sadene píše:To neva, Kaidan je gentleman, to zvládne![]()
Já mám prostě na liaru svůj názor, ale beru, že ostatní to tak třeba nevidí... je to ovšem poněkud zvláštní
liara je not precisely a woman, protože se chová jako děcko![]()