“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Lady Grey píše:Cccc... Carth stejně pořád vede i po těch letech.
No já myslím, že si ho taky zamiluju, holt budu hrát Kotory primárně kvůli němu a jeho sexy hlasu
Taky teď uvažuju, že si zahraju Kotor... je to už nějaká doba, ale teď mě ty obrázky tak pěkně navnadily.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Tak to už je opravdu moc. Pěkně zpátky do reality.
Páni, on má někdo rád N7 Valkyrie? To je snad ta nejhorší útočná puška vůbec ne? I ten Argus (taky buřťák) mi přijde lepší. Ale jestli ti to s ní jde, tak respekt.
V posledních dnech, když mám čas, tak si pročítám témata zde na fóru hezky pěkně od začátku. Ovšem téma Kaidan Alenko mi asi zabere jako slušně tlustá kniha 1655 příspevků, velmi slušný množství
Krieg píše:V posledních dnech, když mám čas, tak si pročítám témata zde na fóru hezky pěkně od začátku. Ovšem téma Kaidan Alenko mi asi zabere jako slušně tlustá kniha 1655 příspevků, velmi slušný množství
Ehm, tak to hodně štěstí Ale tak máme tu spoustu obrázků, sem tam nějaká diskuze... člověk v tom trochu ztrácí přehled
Krieg píše:V posledních dnech, když mám čas, tak si pročítám témata zde na fóru hezky pěkně od začátku. Ovšem téma Kaidan Alenko mi asi zabere jako slušně tlustá kniha 1655 příspevků, velmi slušný množství
Jo to víš, Kaidan je velice oblíbený obzvláště mezi dámským osazenstvem tohoto fora, pročpak myslíš, že má Sadene, tolika příspěvků?
Jo to víš, Kaidan je velice oblíbený obzvláště mezi dámským osazenstvem tohoto fora, pročpak myslíš, že má Sadene, tolika příspěvků?