Některé FanArty jsou opravdu pěkné, ale takové se najdou i k ostatním postavám. Stejně jako ty, ne tak povedené. Přesto u mě také stále vede Tali v oblíbenosti.
Je mi líto že více nerozvinuly tyto rasy a jejich planety ze kterých pocházely. Jsem velice zvědavý co si pro nás připraví ve volném pokračování ME o našich známých rasách.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
No musí být pro Tali nejlepší fanarty od fandů, protože tvůrci hry se na ní úplně vykašlali... viz "její" fotka ve hře.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
No tak BioWare, to bylo tak těžký si s Tali trochu pohrát? Zabili celý potencionál nejen u Tali ale i u kvarianů vůbec.
Cokoli lepší než toto:
A nějak jsem si v poslední době oblíbila fanarty, kde má trochu "elfské" rysy.
A jedna na závěr... možná příjde někomu strašidelná, ale mě se líbí.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
hRDLA píše:
Ten poslední (asi se za to zastřelím, ale musím to říct ) vypadá jako sumec
No pořád lepší než "Talina" fotka od BW ve hře.
Při každém novém hraní ME si říkám, že bych už mohl taky vyzkoušet jiné romance než Ashley v ME1 a Tali v ME2 a ME3. Nikdy ale nemám to srdce se na Tali prostě vybodnout, tu bych snad miloval i ve skutečnosti
Krieg píše:Při každém novém hraní ME si říkám, že bych už mohl taky vyzkoušet jiné romance než Ashley v ME1 a Tali v ME2 a ME3.Nikdy ale nemám to srdce se na Tali prostě vybodnout,
Přesně má slova...