30 denní herní challenge

Svobodná sekce, která se netýká přímo hry.
Odpovědět
Werewolf
Poručík

Re: 30 denní herní challenge

Příspěvek od Werewolf »

nemluvím o OpenTTD ale o klasickém TTDX ;) ;) ;)
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

nejlepší, nejlepší nevim nevim, ale líbil se mi alan wake

Obrázek

Kenneth
Rotný

Příspěvek od Kenneth »

Werewolf píše:nemluvím o OpenTTD ale o klasickém TTDX ;) ;) ;)
pošli, su zvjedavý
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Já na to málem zapomněl... :O

Nevím, jestli přímo nejlepší...ale i když jde o strategii, líbí se mi příběh Heroes of Might and Magic.

HoMaM 3:

Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Den 22 - Herní sequel, který vás zklamal

Tak to bude asi Battlefield 3, tak trošku jsem doufal, že po arkádových Bad Company a Bad Company 2 se to vrátí ke kořenům, ale oni jen a pouze přidali možnost si lehnout a jede to na tom "super" enginu. A o singlu ani nemluvím.

Obrázek
Bite my shiny Warden ass!
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

no popravdě jsem tu hru ani nehrál, ale stačili mi reakce ostatních

Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ze začátku mě to i celkem bavilo, kdybych to měla začít hrát teď, tak to asi ani nedohraju...

Obrázek
Obrázek
jeňa_cz
Komandér

Příspěvek od jeňa_cz »

Sadene píše:Ze začátku mě to i celkem bavilo, kdybych to měla začít hrát teď, tak to asi ani nedohraju...

http://queerlandia.files.wordpress.com/ ... lpaper.jpg
jo tak na tenhle paskvil jsme zapoměl :D
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

jeňa_cz píše:no popravdě jsem tu hru ani nehrál, ale stačili mi reakce ostatních
Taky jsem přemýšlel na C&C 4 a DA2, protože na to ostatní nadávali, ale já to naštěstí (?) nehrál.
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

Obrázek

kam se na to hrabe DaO II .....
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
qqy
Podporučík

Příspěvek od qqy »

Uvažuju nad C&C 4 Tiberian Twilight a C&C Red Alert 3. Každopádně, od RA3 jsem nic nečekal, tudíž volím C&C 4.

Obrázek
Obrázek
Thunderbird
Rotný

Příspěvek od Thunderbird »

Souhlasim se Sadene... Dragon age 2!

Mike Laidlaw, by si zasloužil vyhazov, protože to co předvedl už hraničí s čistou demencí (jak jako lead designer, tak i jako game writer) a je to sequel, který jsem z "universa" Dragon age úplně vyškrtl... Bohužel se obávám, že Dragon Age 3 na něj bude navazovat a že se režie ujme i přes velký neúspěch opět tenhle fušér...

Obrázek
"Heart breakers & Life takers"
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Assassins creed 3
Místo toho aby se zaměřily na příběh tak se soustředily jenom na to aby to pěkně vypadalo, dalo se skákat po stromech, lovit a spoustu dalších blbostí které za chvíly omrzí. Connor je mi naprosto nesympatickej, Altairovi nebo Eziovi se nehrabe ani po kotníky. Totálně mě nebavily mini ukoly, ba naopak byli ještě takové otravné. Ani jsem to nedohrála naprosto mě to nebavilo. Na konec jsem se podívala na youtube, no a ten zarazil poslední hřebík do rakve. AC serie je u mě pohřbená, ten novej díl, to už prostě není AC. Jízda na lodích, lovení ano je to sice pěkné ale AC bylo vždy o tichém vraždění, sledování cílů apod.. Když vám do hry daj neviditelnost a hlavní hrdina je téměř nesmrtelnej tak už to prostě není žádná výzva. Pro mě byl už AC 3 neuvěřitelné zklamání a už na tuto serii nebudu nikdy pohlížet jako před AC 3 .

Obrázek
Obrázek
Thunderbird
Rotný

Dancer: Souhlasim, dal jsem DA2 protože Origins pro mě byla srdcovka, ale AC3 je taky pěkně zfušovaný... Dobrá je maximálně expozice hry, ale pak se děj rozsype jak domeček z karet a téměř vůbec nic tam nefunguje (z vypravěčskýho hlediska)... Strašná škoda a shoduju se s tebou i na AC4...
dancer
Praporčík

Příspěvek od dancer »

Jo pro mě bylo AC a hlavně Eziova trilogie srdcovka. Dle mě už je to jen tahání peněz z fanoušků série. Prostě vydat jeden díl za půl roku, no je to takový divný ještě k tomu když pak příběh stojí za starou belu. Jedou na kvantitu, kvalita je jim zřejmě u zadnice. Totálně mě odrovnalo když jsem četla že se už dělá na dalších asi 4 assassínech. Oni ještě nevydaj ani tu blbou 4 a už dělaj 7 O_o ? To je na mě moc. Dobrý taky bylo že už teď, nějaký 4 měsíce před vydáním ví co bude v prvním dlc. Už mi to začíná připadat jako že Ubi začíná opakovat po EA. Možná si pořídím AC4 na PS3 někdy až bude v pořádný slevě ale že bych si to kupovala v předprodeji nebo dokonce sběratelku? Ani náhodou. Jak jsem řekla tahání peněz z věrných fanoušků. Toho samího se obávám u Watch Dogs. Nádherná grafika, spousta hovadinek a příběh nebude stát za nic. Doufám že se pletu protože Watch dogs vypadá slibně ale jak sem řekla opravdu se bojím toho že příběh za moc stát nebude.
Obrázek
Thunderbird
Rotný

Jo a přitom Ubisoft na mě působil daleko vyrovnaněji co se týče marketingový strategie, než EA (což je úplně v háji)... Ale ani si neumim představit o čem to bude, když AC3 to zakončilo dost definitivně (a zvláštně)...

Na Watchdogs se taky těšim... Uvidíme, zase tak dopředu bych to neodsuzoval ;-) Ten nástin tý dějový linky zatim vypadá perfektně, otázkou je, jestli spíš nespoléhaj na ty možnosti ve hře (pro hráče) a nemysleli si tak, že jim to zachrání příběh... Ale uvidíme

Ale už bysme tady neměli spamovat
Kenneth
Rotný

Příspěvek od Kenneth »

Red Allert 3

Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sice ho už napsal jeňa, ale u mě je taky zklamáním Gothic 3... pohřbilo to svět Gothicu jako takový, bohužel já to i hrála. :( Prázdný svět, uboze lehké souboje, naprosto z*urvený a neucelený příběh, v podstatě běháte skoro po pustém světě a nevíte co a kde, za co bojujete, proti komu tasit své ostří, skřeti jsou naprostým výsměchem těm z předchozích dílů... zklamání na celé čáre a ve všem... pro mne jako pravověrného pařmena a fandu Gothicu skončil Gothic dvojkou FANOUŠKOVSKÝM dodatkem Návraty. Takže tenhle "Gothic" vlastně ani za pokračování nepovažuji.
Obrázek
Jinak ten Dragon age 2 bych taky zařadila mezi hořká zklamání.
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Werewolf
Poručík

Příspěvek od Werewolf »

AC 3 jako Dancer, AC 3 byl pěkný hnus, příběh na 2 věci. C&C 4 a Red Alert 3 to samé. Jinak, u mě vede jako nejhorší hra Far Cry 2, příběh na nic, všechno zbytečně zdlouhavé, cesty, zbraně rychle rezivěj atd.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Werewolf dne sob 06. črc 2013 10:16:57, celkem upraveno 1 x.
Origin: FrozenMonkeyCZ

Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.

Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

Den 23 - Hra s nejhezčím vizuálním zpracováním

Deus Ex: Human Revolution, mě se tam strašně líbilo ten nádech tmavě hnědé a zlaté, které tomu dodávali naprosto úžasnou atmosféru.

Obrázek
Odpovědět