tak ohledně toho jsem krapet přemýšlel mezi Mirror Edge a Portalem, tak Portál u mě v tomhle ohledu vede. Kombinace, bílé, modré a oranžové má své kouzlo.
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
To je snad jasný, TETRIS... klasika všech klasik a tohle opravdu chytne na dlouhou dobu. Na co složité příběhy o zachraňování světa?
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
hej tak už jsem to jednou dával a na téhle hře jsem fakt vyrůstal a pak jsem začal hrát StarCraft a ještě nebyl net tak jsme to hráli tak že v kampani jsem jednu misi projel já a pak kámoš a podle času sme zjistili kdo byl lepší no a pak bylo Diablo 1 které sem moc nehrál a pak 2ka které hraju sem tam pořád a ještě si pamatuju na základce na DOOM 1 chodil jsem to do počítačové učebny na 486 hrávat o přestávkách pomatuju si ještě to tlačítko "TURBO" ale D2 mi prostě v paměti utkvělo navždy
Tahová strategie z roku 1997, vyvinutá Slováky. Bez nějakýho delšího rozepisování - jedna z nejlepších her, který jsem zatím měl tu čest hrát...a těch, která mě nejvíc chytla. I teď si ji čas od času rád zahraju...
hej tak už jsem to jednou dával a na téhle hře jsem fakt vyrůstal a pak jsem začal hrát StarCraft a ještě nebyl net tak jsme to hráli tak že v kampani jsem jednu misi projel já a pak kámoš a podle času sme zjistili kdo byl lepší no a pak bylo Diablo 1 které sem moc nehrál a pak 2ka které hraju sem tam pořád a ještě si pamatuju na základce na DOOM 1 chodil jsem to do počítačové učebny na 486 hrávat o přestávkách pomatuju si ještě to tlačítko "TURBO" ale D2 mi prostě v paměti utkvělo navždy
Kennethe, i já bych dal jako první StarCraft, Diablo nebo Doom, Doom 2, Commander Keen, taky jsem přemýšlel nad Duke Nukem 3D a trochu i nad Black Thorne a nebo Panzer General
jo, tak 486 mám doma, dokonce mám i Pentium MMX
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).