“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Kdybych měla říct svoje opravdu nej tak asi jako hRDLA Naughty dogs ale budu originální a vymyslím si něco vlastního .
Crystal dynamics kteří letos vypustily výbornej kousek a to novýho Tomb Raidera. Hra byla naprostá bomba jen se o ní tak nemluví protože prostě měla smůlu že v té době vycházeli pecky jako Bioshock infinite a teď Last of us.
Má odpověď porušuje pravidla, pač jsem nikdy nemusel sci-fi hry ale byl jsem přemluven a pak už zapůsobil hmotný efekt a bylo to jinak mnou chtěné hry většinou splnily očekávání ..jelikož je to ME série tak bez obrázku, jen jsem se chtěl podělit s jakým pocitem jsem tuhle hru začínal
ac to bude asi znit divne tak Starcraft 2 jednicka me nijak extremne nechytla a do SC2 sem sel jen proto ze tam slo par lidi z rozpadle guildy v EQ2 MMO a dopadlo to jak dopadlo no
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
To je docela zapeklitá otázka... Většinou, když od hry nic neočekávám, tak ji ani nehraju. Ale tak třeba takový Red Orchestra ostfron 41-45 mě docela mile překvapil, jelikož tomuto žánru her nijak extra neholduji, takže jsem moc nečekala, že mě chytí... ale užila jsem si hraní, nějakou dobu mi to i vydrželo.
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Borderlands 2
Furt sem si myslela jaká to bude blbost, že to nebude mít žadnej příběh ale opak byl pravdou. Naprosto skvělá komiksová střílečka a jedna z mých nejoblíbenějších her .