Mass Effect 4 vaše představy?

Vše okolo nového dílu.
Odpovědět

Jak bude serie podle vás pokračovat?

Sequel
41
61%
Prequel
7
10%
Spin-off
10
15%
MMO
0
Žádná hlasování
Jiné
9
13%

Celkem hlasů: 67

hRDLA
Kontraadmirál

Re: Mass Effect 4 vaše představy?

Příspěvek od hRDLA »

Bite my shiny Warden ass!
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

Jn, hodně zajímavé, avšak budou mít sakra co dělat, aby spravili tu pachuť po ME3 konci.
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Jsem zvědavej jak chtějí uspokojit veterán fanoušky po ME3 konci. Možná pokud podají nadlidský výkon který nebude rozdělen do 150 DLC a bude dávat smysl tak to bude i dobré pokračování, ale moc nadějí tomu nedávám zatím.
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Jo, jo, to známe... a prej že nám nechají i naše LI, jak milé.

Podle toho, jak se BW chová k "veteránům" hry ME, tak se právě na ně vykašle. Takže si vyberé samo BW, jaký konec se jim více hodí (tipují, že ta zatracená syntéza) a za LI všem nastrčí Liaru, aby mohl mít Shep potomky. :| :| :|
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jaké naše LI??? WTF? Tam přece nemají nic dělat. Máme dostat nový Mass Effect, ne recyklát původních charů... A jestli se tam objeví ve větší roli Liara, tak si to pořizovat nebudu... a syntéza??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by byla zaručená kombinace, proč bych si to nikdy nekoupila...

Aha, takže v článku jde o to, že budou i nadále gay romance, ne že budou stejní LI... ok
Obrázek
Lady Grey
Poručík

Příspěvek od Lady Grey »

Sadene píše:Jaké naše LI??? WTF? Tam přece nemají nic dělat. Máme dostat nový Mass Effect, ne recyklát původních charů... A jestli se tam objeví ve větší roli Liara, tak si to pořizovat nebudu... a syntéza??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by byla zaručená kombinace, proč bych si to nikdy nekoupila...

Aha, takže v článku jde o to, že budou i nadále gay romance, ne že budou stejní LI... ok
Spíš by mi přišlo divný, kdyby BW do nějaké své hry romance nedalo... kdo by chtěl svého hrdinu solo.

Jinak si myslím, že si to BW nakonec vybere konce dle sebe, jestli se bude o pakračování... a klidně i LI... :| :| :|
Obrázek
“Forgive the insubordination, but your boyfriend has an order for you...come back alive. It'd be an awfully empty galaxy without you….” Garrus Vakarian
Volím Destroy end. Buď zničíme my je... nebo oni nás.
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

V tom článku nepíšou nic o našich "současných" LI, je tím myšleno, že se pouze zachová podobný styl romancí. =)

btw: ale notak Sadene, Liara je v přeci skvělá. =D
Obrázek
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

JJ, pochopila jsem... nejdřív jsem četla komenty a až pak článek... podle mě jim snad musí být jasné, že nový ME musí být opravdu nový... protože když budou recyklovat, tak si budou lidi stěžovat, proč tam není to, když je tam tamto... to samé o postavách...
Snad se my ženské taky dočkáme nové jednopohlavní rasy (snad budou tentokrát vypadat jako chlapi), jejíž představitele budeme párovat s naším hrdinou bez ohledu na pohlaví ;)

btw: Greene, já ti tu Liaru neberu... kdyby to bylo na mě, tak ti ji pošlu i z mojí hry... :D :D :D
Obrázek
hRDLA
Kontraadmirál

Příspěvek od hRDLA »

No vidíte, každýmu vadí někdo, mě třeba zase ta Milky Way Ashley, ale tak to už je jedno. Hlavní je, abys se že žádná z důležitějších postav trilogie nevyskytovala v ME4 jestli to má být nový díl, to by mě jinak docela naštvali.
Bite my shiny Warden ass!
black sheep
Vojín

Příspěvek od black sheep »

Ak teda vychádzam z toho, že Mass Effect sa nechá inšpirovať novým Dragon Age Inquisition. Tak tieto nové informácie o DAI sú určite prospešné: "záběr na helmu má znamenat, že to bude "váš vlastní příběh, rozhodnutí, která mají konsekvence, autoři slibují, že žádná jeskyně se ve hře nebude opakovat dvakrát za sebou." A tiež, že voľby v rozhovoroch bude možné vybrať na základe vašich postojov.

ZDROJ: http://www.eurogamer.cz/articles/2013-0 ... m-est-tydn" onclick="window.open(this.href);return false;
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Zajímavý nápad má Koobismo na ME4 scénář, myslím to i probíral s někým z BW.
http://www.koobismo.com/2013/07/fantasy ... en-galaxy/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Ty obrázky kolují delší dobu, část byla i v artbooku k CE hry. Některé vypadají opravdu hezky.
Jinak mohu se zeptat na důvod okolo češtiny a práce Marka Tvrdého?
Obrázek
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Green »

Ostraway píše:Klidně se zeptej. ;)
Tak ta čeština obsahuje rozhodně plno chyb v překladu. Navíc některé věty mají špatně někdy až podivně uspořádané slova. Přitom by to šlo hodně jednoduše.

Co se týče práce Marka Tvrdého... Připomíná mi to trošku BioWare. Můj kamarád, který sním kdysi mluvil mu pověděl, že s tím chce seknout, ale najednou z ničeho nic si z toho udělal a udělá velký business.

Omlouvám se jestli se někomu nelíbí můj názor, ale zase je to můj pohled na věc a já si za tím stojím.
Vyber věty a pošli mu report na mail nebo twitter. Nezapomínej, že ME obsahuje opravdu hodně normostran (dokonce samotné DLC Citadel měla 3x víc normostran než celá hra Dead Space 3), takže se nejedná o nic jednoduchého vychytat všechny mouchy.

Ohledně Marka, to říká furt se vším a ano, někdy je hodně težké s ním vycházet, zase nadruhou stranu je to aspoň člověk, co okamžitě koná a neremcá jen o tom, že by něco chtěl udělat. =)
Obrázek
Bouner
Admin

Příspěvek od Bouner »

Prosím držte se témy, a tou je zde ME4.
Překlad a podobné věci si řešte v jiném vlákně.
Děkuji

//Téma pročištěno.
Obrázek
Maya
Svobodník

Příspěvek od Maya »

Další ME bude docela oříšek asi. Se Shepardem nasadili vysokou laťku a nejspíš bude zklamání, když další hrdina nebude mít tak těžkej úkol... Stejně tak vymyslet stejně důstojný záporáky nebude lehký. Já bych byla radši, kdyby už Sheparda/ovou nechali na pokoji a příběh byl třeba o pár stovek let pozdějc. Aby se objevila třeba nová rasa chtíc si podrobit galaxii. A hrdinou by mohla být zas nově jmenovaná spektra. Je jedno zda člověk či jiná rasa. Sice by to bylo dost opáčko, ale to vlastně dělaj v Bioware skoro pořád, že vykrádaj sami sebe :D
Jen teda nevím, jak hodlaj začlenit rozhodování z předchozích her, to snad ani nejde už, bylo toho tolik.. Spíš si prostě určej canon a s tím pojedou.. :?
Obrázek
orion
Desátník

Příspěvek od orion »

Tam ale tedy bude těžký vymyslet příběh když jsou 3 konce.
Maya
Svobodník

Příspěvek od Maya »

To je pravda, ale myslím, že radši jeden zkanonizují, protože udělat příběh v době Shepardova odboje proti Smrťákům nebo dokonce před, tak tam by toho mohli nabourat podstatně víc..
Obrázek
Potan
Desátník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Potan »

orion píše:Tam ale tedy bude těžký vymyslet příběh když jsou 3 konce.
Zkanonizují jeden či to dají far away, že to bude jedno.
Obrázek
Hany
Poručík

Příspěvek od Hany »

podle mě to první... :) kdyby to dali moc daleko, tak by museli vymejšlet nový emzáky, takhle by jim stačilo přidat třeba jen jednu rasu :? no... nechme se překvapit s čím na nás BW vyrukuje a navíc stejně se nic od majáku na Eden Prima nestalo :D
Obrázek
Maya
Svobodník

Příspěvek od Maya »

Podle mě by nový vymýšlet nemuseli... Prostě tam nechaj ty stávající :D
Obrázek
Odpovědět