moc hezký, to se musí nechat...já bych sem taky něco frkla, až na to, že neumím s grafickými programy dělat...jediný, co mi jde, je psaní (nebo to aspoň tvrdí čtenáři), ale tím se chlubit nebudu, protože jsou to ptákoviny
Np
Vsiml jsem si toho platna. Kolik te to stalo a jak velke? Ja uz delsi dobu nad tim premyslim ze si udelam Shep+Liaru, ale chci to v zivotni velikosti.
Mallyx píše:Np
Vsiml jsem si toho platna. Kolik te to stalo a jak velke? Ja uz delsi dobu nad tim premyslim ze si udelam Shep+Liaru, ale chci to v zivotni velikosti.
40x30 mě vyšlo na tisícovku, si mužes na tom speedprintu přednastavit
Mallyx píše:Ted jsem to tam teda projel. Vyslo by to asi plus minus na 6-7 tisic s nejakou slevou tam, nebo co to je, jinak 9k. S tim jsem nejak tak pocital
Jo proč ne, nezapomeň se pak vyfotit vedle toho plátna, jak ochmatáváš Liaru 8-)
Mallyx píše:Ted jsem to tam teda projel. Vyslo by to asi plus minus na 6-7 tisic s nejakou slevou tam, nebo co to je, jinak 9k. S tim jsem nejak tak pocital
Jo proč ne, nezapomeň se pak vyfotit vedle toho plátna, jak ochmatáváš Liaru 8-)
Pro me je realnejsi predstava Shep s Liarou, proto taky nedelam samostatne obrazky Liary atd. Ja jsem predevsim fanousek jejich vztahu a pribehu nez ciste Liary, jsem myslel ze to vis .Tak chmatani asi nehrozi
Kazdopadne to planuju az do budoucna, ted mam rozdelane jine veci a veci co musim jeste dodelat.
No vzhledem k tomu, že se většina lidí snaži sympatizovat sebe samé s hlavním charakterem (včetně mně), tak už jsem úplně zapomněl na tento úhel pohledu, který mi nedošel
GreenFlag píše:No vzhledem k tomu, že se většina lidí snaži sympatizovat sebe samé s hlavním charakterem (včetně mně), tak už jsem úplně zapomněl na tento úhel pohledu, který mi nedošel
Vzdyt vporadku ja vim ze jsem vyjimka
Ja treba mnohem vic ocenim obrazky od Marin nez obrazky Liary od Pineappletree-ho..