Prosím věnujme toto téma vzpomínce na salariánského vědce/zpěváka, jehož srdce vždy bylo na tom správném místě, ať už to je u salarianů kdekoli!
Ty jsi to tak zahral? Ja bych nemohlGreenFlag píše:Nejdřív se zastřelí Samara a pak zabiješ její dceru, docela drastická scéna
Taky mi pak bylo pěkně špatně musim uznatMallyx píše:Ty jsi to tak zahral? Ja bych nemohlGreenFlag píše:Nejdřív se zastřelí Samara a pak zabiješ její dceru, docela drastická scéna
Sadene píše:Mordina je mi vždycky líto... já totiž vždycky zachráním Wrexe, to se nedá... S Mordinem se mi to povedlo jen jednou s nově vytvořenou postavou v ME3, jinak mi pokaždé umře... Možná, jestli budu hrát renegáda, tak má Mordin příště šanci.
Souhlasím, že je to skvělá postava. Damn you Bioware!
Děkuji.Sadene píše:Vítej u nás! Ať se ti tu líbí![]()
*SPOILER SPOILER *
Existuje pouze jedna možnost.......
Zdravím tě též a vítej mezi námi, nudit se nebudešBatouT101 píše:(Všechny vás tu zdravím tohle je můj první komentář doufám že ne poslední)
To rozhodně ne. Podle toho co jsem si zde na foru již přečetl se dobře bavím. Jen doufám že sem k vám zapadnu..Ashley-Sheppard píše:Zdravím tě též a vítej mezi námi, nudit se nebudešBatouT101 píše:(Všechny vás tu zdravím tohle je můj první komentář doufám že ne poslední)![]()