Batou - nj, zase se pouštíme do těch debat... jednoho to asi neomrzí.
Je zbytečné se tady pouštět do nekonečné debaty kdo z nich byl lepší nebo nejhorší.
Tady se nikdo nedohaduje, jestli je někdo lepší nebo horší... jen šlo o smrt jednotlivých postav a to, jestli se to někoho emotivně dotklo či ne. Já jen psala, že mě smrt Thana se mě nijak nedotkla. (což ani moc OT není, taky je to o koncích, tady už je to pak o koncích jednotlivých postav). Třeba mě pak štve, když Shep rozstřílí ten katalyzátor při destroy, tak na konci vidím ksicht Thana, ale ne Mordina...
K těm DLC... nejen Javika (což byla vůbec sviňárna, když to DLC vyšlo v den vydání samotného Mass Effect 3), ale i Kasumi v ME2 apod... však jsem psala, že se to pomalu děje, je to svinský, ale dokud se najdou lidi, co zaplatí za každou ptákovinu, tak proč by tvůrci nedávali do oběhu jedno DLC za druhým. (osobně jediné DLC, co v ME3 za něco stálo, bylo Citadela... Javika už jsem měla ve sběratelce).
V případě že máš pravdu a Synthesis je taková "uchylárna" tak to o mně asi vypovídá že jsem uchyl. Já nevím, možná opravdu jsem.
To nevím jestli si úchyl, osobně tě neznám.
To už posuď sám.
A jasně, že mám se syntézou pravdu... když už nic jiného, je to jen space magic... sorry, ale já nejsem zvědavá na další Star wars se space magic (ne že bych neměla SW ráda, ale... no to by bylo na dýl a hlavně pak už by to bylo opravdu
).