Kdyby to bylo jako games for windows a hazelo mi to achievmenty na live ucet nereknu ani popel a vubec nejhorsi je ze collectorky na pc uz taky nikde nevidim ... na xbox jeste nejaky najdu
No nakonec teda pudu asi do te na pc no ... Ted uz jenom se rozhodnout jestli mi bude stacit digitalni colectorka ... nebo jestli bych uvital neco rekneme vice hmatatelnejsiho =P
Ja su rozhodně pro PC , je tam možnost lepších textur ,a dle mě lepší hratelnost ( a ano díky Xboxu a podobným **** máme graficky a jinač osekané hry -.- ) ..jinač mám doma CE a to prvotní nadšení mě opadlo a momentálně se válí nekdě ve skříni kde zůstane ...a tu digitalku nekupuj dle mě , sice máš ashes dlc ,ale to nestojí tolik jako to co zaplatíš navíc oproti normalní verzi která stojí cca 500 .
Já opovrhuji hraním na PC.. Když chci hrát, tak chci hrát. Nepotřebuju na XBoxu dělat nic jiného. Na vše ostatní mám 4 roky starý noťas. Kdybych hrál na PC, tak za poslední 4 roky do něj nacpu takovejch peněz, že bych si mohl kupovat novou hru každý týden. A televize a gauč je televize a gauč.
Jen je problém s českýma hráčema, protože tu má dost lidí zvrhlý představy jako Green. Stejnak tu všichni hrajou na PC jen pro to, že se na něm líp krade..
To máš úplně to samé s notebookem a do PC nemusíš rvát každej měsíc nové součástky, stačí si nechat složit nějaké dělo za 20-25k a máš vystaráno minimálně na 5 let
Na 5 let? Když jsem hrál na PC, tak byl nějaký problém furt, něco se sekalo, něco padalo, hodinu nabíhaly windows, každe čtvrt rok reinstall woken.. Co mám xbox, tak jsem notebook nemusel přeinstalovávat. Navíc se na NB nehraje nic moc a stolní PC mi přijde jako zbytečnej krám do bytu.
Kurdt57 píše:Na 5 let? Když jsem hrál na PC, tak byl nějaký problém furt, něco se sekalo, něco padalo, hodinu nabíhaly windows, každe čtvrt rok reinstall woken.. Co mám xbox, tak jsem notebook nemusel přeinstalovávat. Navíc se na NB nehraje nic moc a stolní PC mi přijde jako zbytečnej krám do bytu.
Koznoly sú zastaralé... oveľa lepšie si zahráš dnes aj na priemernom PC... Pri hrách ako Skyrim môžeš byť rád ak máš na konzole 25FPS a ten input lag...no fuj. Iba čo konzoli brzdia vývoj hier lebo sa vývojári musia obzerať aj na konzoli....
Aj ovládanie je prívetivejši ako nejaké "páčky". Konzoly sú dobré akurát na ťahanie penazí, len sa pozrime na cenu hier na konzoli.. umelo sú držané príliš vysoko. Ja mať konzolu tak si ani jednu hru nekúpim.
PC je vo veľa veciach užitočné nemusíš na ňom len hrať... za to konzola je v tom veľmi obmedzená.
Kurdt57 píše:Na 5 let? Když jsem hrál na PC, tak byl nějaký problém furt, něco se sekalo, něco padalo, hodinu nabíhaly windows, každe čtvrt rok reinstall woken.. Co mám xbox, tak jsem notebook nemusel přeinstalovávat. Navíc se na NB nehraje nic moc a stolní PC mi přijde jako zbytečnej krám do bytu.
Koznoly sú zastaralé... oveľa lepšie si zahráš dnes aj na priemernom PC... Pri hrách ako Skyrim môžeš byť rád ak máš na konzole 25FPS a ten input lag...no fuj. Iba čo konzoli brzdia vývoj hier lebo sa vývojári musia obzerať aj na konzoli....
Aj ovládanie je prívetivejši ako nejaké "páčky". Konzoly sú dobré akurát na ťahanie penazí, len sa pozrime na cenu hier na konzoli.. umelo sú držané príliš vysoko. Ja mať konzolu tak si ani jednu hru nekúpim.
PC je vo veľa veciach užitočné nemusíš na ňom len hrať... za to konzola je v tom veľmi obmedzená.
Na konzoli leda tak Gran Turismo
Zkoušela jsem Skyrim na PS3 a jako fuuuj nehledě na to, že si prostě nemůžu zvyknout na ovladač (ME3 na xboxu pro mě bylo peklo)
Ovladač je o zvyku. Já to zas nezkousl na PC. Nezvratná výžhoda PC je spíš v modingu... To je ale takovej žrout času, že jsem možná rád, že to na XBox nejde.
Kurdt, PC je predevsim konicek, nebo pracovni nastroj. Pro me teda oboje... A ze je to zbytecny kram do bytu je tvrzeni absolutne mimo misu Jen kvuli hrani her nema PC skoro nikdo.
Ja jsem si koupil playstation a za 2 mesice jsem ho prodal, tohle je jeste vic smutnejsi, ze je neco urceno jen na hry a hrani me na tom nebavilo. Ale rozhodne tim neopovrhuji, protoze konzole vydelavaji nejvic penez a pak muzeme mit kvalitni hry, i kdyz je teda fakt ze graficky vice orezane, to ma Odplata pravdu.
Však když PS3 a 360 byly nový, tak to PCčkum dost natíraly.. Jen to už je nějaký ten pátek.
A každýmu holt vyhovuje něco jiného. Já šel na FEL kvůli počítačům, ale zbytek studentů mi je neustálými diskuzemi o tom a tom procesoru, o té a té grafiké kartě natolik zhnusili, že jsem radši utekl k leteckému inženýrství.
no musim rict ze ten multak je dost chytlavej a zacinam mit pomalu slinu zahrat si celou trilogii pekne od zacatku =P ... skoda jen ze moje milovana Miranda neni v teamu ve vsech dilech...
kanalajko píše:no musim rict ze ten multak je dost chytlavej a zacinam mit pomalu slinu zahrat si celou trilogii pekne od zacatku =P ... skoda jen ze moje milovana Miranda neni v teamu ve vsech dilech...