Blue suits her
by Leofina
I like this human! He understands!!Speedy33 píše:....
Honzaleco píše:I like this human! He understands!!Speedy33 píše:....
Ale jo musíme... v universu ME lidé získali svůj pokroku právě díky "nějakýmu slizu".Speedy33 píše:Taky mě docela překvapilo, že je Ash tak málo oblíbená. Já a další dva lidi, které jsem do toho nalanařil, máme Ash jako jasný LIto o něčem musí svědčit...
Její trošku vyhraněné názory na emzáky mi nevadí. Naopak s nimi souhlasím. Nemusíme se hned bratříčkovat s každým slizem ze zapadlé pustinySvým vystupováním mi celkově dost připomíná Shepa.
A status Spektry... Určitě za tím byl i jakýsi "reklamní" tah, ale zasloužila si to.
Přesně tak. Stačí si s ní víc v ME1 pokecat, a přijdete, proč je taková jaká je.BatouT101 píše:Tak Ashley nemusela mimozemšťany protože hrály velkou roli v tom co se stalo jejímu otci a ovlivnilo celou její rodinu. Tou konfrontací zjistila že ne všichni jsou až zas tak špatní. Oblíbil jsem si jí a vždy jsem si s ní rád promluvil. Škoda že to pochopila že po ní jedu.![]()
mě se praveže libí až po té ,,plastice"Sadene píše:Se tu trochu vyjádřím k tomu, co se tu nedávno probíralo
Ashley mi ani trochu nevadí. Právě naopak, až do Virmiru ji mám většinou v týmu spolu s Kaidanem. A dokonce jsem ji i jednou zachránila! Ji, ne Kaidana
Jako rasistka mi taky nepřijde, je obezřetná a to jí vůbec nemám za zlé. O jejím umístění jako Spectry si sice tak trochu myslím svoje, ovšem Garra ani Tali si jako spektry představit neumím
Komiks jí přeju, je fajn, že se konečně dostalo na lidské, nemodré členy posádky
Na hate na Kaidana jsem docela zvyklá, ale když jsem začala trochu sledovat všelijaké skupiny, hate na Ashley mě víceméně překvapil. A jelikož Virmire survivor je jako takový hoodně přehlížený, ať je to Kaidan nebo Ashley, podporuju je. U Ashley mě naštvali tou její plastikou do ME3 a celkově mi přišlo, že si není ani moc povahově podobná, co se týče toho, jak ji představili v ME1, a proto mě dál neláká mít ji jako člena týmu v ME3![]()
Ani mouše? No, zajímavej poznatek, někdy se mi možná může hodit, píšu si...Sadene píše: .....já bych ani mouše neublížila![]()