Kaidan Alenko
Re: Kaidan Alenko
Náhodou ty scény v nemocnici jsou docela dobry... člověk se může zeptat i na Horizon A Kaidan náhodou ten spectre status moc neřeší, akorát se zmíní, že je to velká zodpovědnost a že Shep nastavila vysoko laťku...
Já si spíš začínám pokaždé v nemocnici říkat, že je moc vysvalený... víc by se mi asi líbilo tohle: :oops:
:oops: :oops:
Já si spíš začínám pokaždé v nemocnici říkat, že je moc vysvalený... víc by se mi asi líbilo tohle: :oops:
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a do pr... wow, tak to si mě opět těžce rozsekala :shock: :shock:Sadene píše:Náhodou ty scény v nemocnici jsou docela dobry... člověk se může zeptat i na Horizon A Kaidan náhodou ten spectre status moc neřeší, akorát se zmíní, že je to velká zodpovědnost a že Shep nastavila vysoko laťku...
My pleasure Nad tímhle se taky rozplývám... a vůbec mě nenapadají hříšné myšlenky
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
jak by taky někoho mohly napadat hříšné myšlenky, že? :twisted: neee, kdepak, ani mě nenapadají hřísné myšlenky :twisted: :twisted:Sadene píše:My pleasure Nad tímhle se taky rozplývám... a vůbec mě nenapadají hříšné myšlenky
Sem postnu taky nějakou fotku nahoře bez!
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem zvědaváAshley-Sheppard píše:tak schválněKurdt57 píše:Sem postnu taky nějakou fotku nahoře bez!
Ale na tenhle obrázek se už nemůžu dívat... I can't breathe.... :oops:
No, pokud vám tento obrázek tak vyráží dech, tak to sem radši nic dávat nebudu... To už byste holky rozdýchat nemusely vůbec.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
nedivím se ti. Když jsem ho včera viděla, čelist mi padla k zemi a notebook byl okamžitě poslintán :oSadene píše:Taky jsem zvědaváAshley-Sheppard píše:tak schválněKurdt57 píše:Sem postnu taky nějakou fotku nahoře bez!
Ale na tenhle obrázek se už nemůžu dívat... I can't breathe.... :oops:
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak právě proto bys ho sem měl postnoutKurdt57 píše:No, pokud vám tento obrázek tak vyráží dech, tak to sem radši nic dávat nebudu... To už byste holky rozdýchat nemusely vůbec.
Nee. Rozmyslel jsem si to. Sama jsi mě viděla naživo, takže asi víš, čeho jsme schopen.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
zas máme po srandě ale chápu, cítila bych se podobně, kdybych měla postnout sebe ve spodním prádle k porovnání třeba s Ashley nebo někým takovýmKurdt57 píše:Nee. Rozmyslel jsem si to. Sama jsi mě viděla naživo, takže asi víš, čeho jsme schopen.
Naposledy upravil(a) Ashley-Sheppard dne stř 15. srp 2012 8:46:54, celkem upraveno 1 x.
Tak šup sem stím
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a právě proto to sem dávat nebudu Kurdta chápu leda, že by fotky prošly photoshopemGreenFlag píše:Tak šup sem stím
Prošlý fotošopem možná. Ale jinak vám přeci nemůžu zkazit požitek z Kaidana. Kdybych se sem umístil, tak už budete chtít koukat jen na mě...
OMG! Tak šup sem s tímKurdt57 píše:Prošlý fotošopem možná. Ale jinak vám přeci nemůžu zkazit požitek z Kaidana. Kdybych se sem umístil, tak už budete chtít koukat jen na mě...
Fakt ne. Každý, kdo disponuje nějakou zbraní, si musí plně uvědomovat důsledky, které její použití s sebou nese.
Toto je stejný příklad a ja na vás to břímě nechci přenést. To si musím nést sám.
Toto je stejný příklad a ja na vás to břímě nechci přenést. To si musím nést sám.
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Mně stačí tři fan stránky na FB...
Tak mám Kaidana zas na Normandy. Ale musím říct, že to byla velice neuspokojivá scéna, jelikož si myslí, že jsem ho podvedla. Nejenže tam nebyla ta narážka na to, že FemShep miluje, ale co je hlavní - žádný pohled na jeho nejlepší asset! Very sad