A dík Speedy. Já na něho taky koukám

Jo, je to takový umaštěný dáreček.Kira_Shepard píše:Já jsem rak, klidná, ale taky dokážu dost vyleťet a projevit se, takže se ke mě hodí kliďas, mám ráda romantiku ale je fakt, že někdy ten drzoun je raf! Víc epes rádes, deníčky ty já už teda nevedu, nic pro mě!Ale myslím si, že Kaidan dokáže být taky moc, moc zlý chlapec, jen je tam hlavně prezentován jako "valentýnský dáreček".... Každý vidíme postavy takové, jaké vidět chceme.
Tak Jean-Luc Picard je vysoká liga s vysokým čelem.Sadene píše:
Btw, chlapská plešatost? Já nevím, ale Jean-Luc Picard mi přijde sexy as hellI když to možná bude převážně Patrickem Stewartem, to je pan Někdo
Já jsem neřekla, že se mi Kaidan nelíbí nebo ho nemám ráda. Však je v poho.Kira_Shepard píše:Není to tím, že se ti prostě jen nelíbí a tak hledáš i někde něco tam, kde to není?
Souhlasím. Přišlo mi to takové trochu vnucené... Kdyby tam byla, tak zvážím možnost je v tom nepodpořit (i když EDI s Jokerem i Kennetha s Gabby jsem dohromady dal). Moje malá sestřička si holt zaslouží někoho lepšíhoSadene píše: Garrus a Tali si umím představit, ale tam mi to neštimuje na 100%
V ME3 je na konci možnost přistihnout Garruse a Tali jak spolu flirtují. No jo, Tali asi hold hledala partnera a když to nebude Shepard tak Garrus.Krysa z NY píše:O čem to pořád mluvíte? Jaká romance mezi Tali a Garrem?![]()
![]()
Mě se to nikdy nestalo, nebo jsem to přehlédla?
Pokud nemáš romanci ani s jedním z nich, tak když před vyloděním na Zemi zajdeš do Garrovy kalibrační místnosti, najdeš je tam v obětí, a pak začnou roztomile žvatlat o tom, že se mu "zasekla lícní kost v její přilbě a tak jsem... Víš, vizír mohl prasknout, mohlo dojít k infekci... Nechtěli jsme ohrozit misi..." apod. Načež Shep řekne, že je to v pohodě, že z nich má radost...Krysa z NY píše:O čem to pořád mluvíte? Jaká romance mezi Tali a Garrem?![]()
![]()
Mě se to nikdy nestalo, nebo jsem to přehlédla?
Co že?Speedy33 píše: ...
...
...
v Citadel DLC (opilá Tali: "Pane Vakariane, hodila by se mi tady pomoc s rozepínáním ochraného obleku")
JojoBatouT101 píše: Co že?Až tak?
![]()
![]()
(A s Shepardem si dají jen pusu...
) Ale to jsem opravdu hodně
..