a jo vlastně...mě to nedošlo...žádný zadek...sakra, to naštveSadene píše:Tak mám Kaidana zas na Normandy. Ale musím říct, že to byla velice neuspokojivá scéna, jelikož si myslí, že jsem ho podvedla. Nejenže tam nebyla ta narážka na to, že FemShep miluje, ale co je hlavní - žádný pohled na jeho nejlepší asset! Very sad
Kaidan Alenko
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kaidan Alenko
Kaidan má rád ve skutečnosti maleShepa, tak si to přiznejte už
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Hele, mně je to jedno, koho má rád... Přemýšlím, že si fakt zahraju za MaleShep a půjdu do toho s Kaidanem... to může být náhodou zajímavé Věřím, že s Kaidanem by chtěl být každý Shep
Jinak jsem s ním právě byla na tom obědě, nejhorší věta: "I understand why you cheated on me but I still love you" shit, jak by mohl někdo podvést takového chlapa!!! On je tak dokonalý
Tahle nevěrná postava mě fakt zabíjí, už nikdy víc... nevím, jestli to dohraju...
Jinak jsem zapomněla udělat ten quest s bombou na Tuchance, tak Eva je taky mrtvá, shit... jsem to pěkně zeslonila :twisted:
Jinak jsem s ním právě byla na tom obědě, nejhorší věta: "I understand why you cheated on me but I still love you" shit, jak by mohl někdo podvést takového chlapa!!! On je tak dokonalý
Tahle nevěrná postava mě fakt zabíjí, už nikdy víc... nevím, jestli to dohraju...
Jinak jsem zapomněla udělat ten quest s bombou na Tuchance, tak Eva je taky mrtvá, shit... jsem to pěkně zeslonila :twisted:
You know, because EVEREBODY needs little Kaidan love
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Sadene, my dvě víme, jaký Kaidan je (dokonalost sama atd.)...a chlapi o něm budou stejně prudit
mno a očividně tě "nevěrná" FemShep natolik rozhodila, že zapomínáš na důležitý úkoly...na jednu stranu bych ti řekla, vyprdni se na to, ale když už si to s ním zase dala dohromady...
mno a očividně tě "nevěrná" FemShep natolik rozhodila, že zapomínáš na důležitý úkoly...na jednu stranu bych ti řekla, vyprdni se na to, ale když už si to s ním zase dala dohromady...
Cože "I understand why you cheated on me but I still love you"
xDDDDD
Mi přijde jako dost blbej vtip :o
xDDDDD
Mi přijde jako dost blbej vtip :o
Mně už to začíná někdy docela pít nervy... Kaidan jak ho známe z jedničky je jasně na ženské... viz Rahna. Že z něj udělali ve trojce bi, to je jejich problém.Ashley-Sheppard píše:Sadene, my dvě víme, jaký Kaidan je (dokonalost sama atd.)...a chlapi o něm budou stejně prudit
Možná by si ti prudiči mohli uvědomit, jaká je Liara. Ještě jsem tu neslyšela ohlasy na to, že je to lesba. A ty kecy o tom, že je apohlavní, si nechte od cesty... Kdyby byla apohlavní, tak nevypadá jako ženská. Takže si srovnejte situaci Kaidana a Liary a pokud při tom budete trochu myslet, musíte dojít k řešení, že jsou na tom stejně. Vždy jsou pro jedno pohlaví gay.
Asi jsem se trochu moc rozohnila, neberte si to osobně a nemyslím to špatně. Prostě mi přišlo, že by si v tom lidi měli konečně udělat trochu jasno. Když může být u jednoho LI naprosto normální, že je bi (Liara), tak je to normální i u jiných (Kaidan).
The end
Jo a z nevěrné FemShep jsem natolik mimo, že opravdu nevím, jestli to dohraju. Možná kdybych nebyla naštvaná z téhle situace, tak bych tu tak nevyjela... ale už je to venku, tak si to přeberte po svém
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
mno očividně si měla víc odvahy než já...ve mně už to vře delší dobu, ale snažím se to odlehčit smailíkama...pravdou je, že mi to vadí, protože jak říkáš, Liara je vlastně ten samý případ...a dokonce horší, protože už od jedničky je jí jedno, jestli vleze do postele s maleShepem nebo FemShepem, ale u Kaidana je to špatně...ono je to ale i v realitě...když je chlap gay, je odsuzován pro svou sexualitu, ale když je ženská lesba, lidi to berou líp než u těch chlapů...přitom je to jedno a totéžSadene píše:Mně už to začíná někdy docela pít nervy... Kaidan jak ho známe z jedničky je jasně na ženské... viz Rahna. Že z něj udělali ve trojce bi, to je jejich problém.Ashley-Sheppard píše:Sadene, my dvě víme, jaký Kaidan je (dokonalost sama atd.)...a chlapi o něm budou stejně prudit
Možná by si ti prudiči mohli uvědomit, jaká je Liara. Ještě jsem tu neslyšela ohlasy na to, že je to lesba. A ty kecy o tom, že je apohlavní, si nechte od cesty... Kdyby byla apohlavní, tak nevypadá jako ženská. Takže si srovnejte situaci Kaidana a Liary a pokud při tom budete trochu myslet, musíte dojít k řešení, že jsou na tom stejně. Vždy jsou pro jedno pohlaví gay.
Asi jsem se trochu moc rozohnila, neberte si to osobně a nemyslím to špatně. Prostě mi přišlo, že by si v tom lidi měli konečně udělat trochu jasno. Když může být u jednoho LI naprosto normální, že je bi (Liara), tak je to normální i u jiných (Kaidan).
The end
Jo a z nevěrné FemShep jsem natolik mimo, že opravdu nevím, jestli to dohraju. Možná kdybych nebyla naštvaná z téhle situace, tak bych tu tak nevyjela... ale už je to venku, tak si to přeberte po svém
ale neboj...v povídce je Kaidan sto pro hetero...však uvidíš
Technicky vzato, ona nemůže být lesbaSadene píše:
Možná by si ti prudiči mohli uvědomit, jaká je Liara. Ještě jsem tu neslyšela ohlasy na to, že je to lesba.
"Partnerem může být jak jiná asarijka, tak libovolný příslušník jiného druhu (na pohlaví nezáleží). Asarijka a její partner se na krátký okamžik prakticky stanou jediným nervovým systémem." "Přestože mají jen jedno pohlaví, nejsou asexuální. Asarijka svému potomku předá vždy dvě kopie svého genetického kódu. Ta druhá je pozměněna procesem zvaným splynutí." "Potomek je vždy na 100% asarijka"
Je tam toho více
Ano, tohle znám. Proto jsem psala, že to jsou kecy. Není asexuální ale má být apohlavní. Ale vypadá jako ženská. Je to ženská. Kdyby nebyla ženská tak nemá kozy a další ŽENSKÉ pohlavní znaky. Navíc, pro FemShep je to ženská, tudíž lesba. Prostě to tak je. Otevřete oči. Ta rádoby apohlavnost je tam jen proto, aby tam mohli propašovat bi-romance. Takže za bi Kaidana ve trojce děkujeme Liaře. Good.GreenFlag píše:Technicky vzato, ona nemůže být lesbaSadene píše:
Možná by si ti prudiči mohli uvědomit, jaká je Liara. Ještě jsem tu neslyšela ohlasy na to, že je to lesba.
"Partnerem může být jak jiná asarijka, tak libovolný příslušník jiného druhu (na pohlaví nezáleží). Asarijka a její partner se na krátký okamžik prakticky stanou jediným nervovým systémem." "Přestože mají jen jedno pohlaví, nejsou asexuální. Asarijka svému potomku předá vždy dvě kopie svého genetického kódu. Ta druhá je pozměněna procesem zvaným splynutí." "Potomek je vždy na 100% asarijka"
Je tam toho více
Jinak s tebou přesně souhlasím. Pro chlapy je normální, když jsou ženské lesby, ale když je chlap gay, tak je to nechutné. Ne, je to stejný případ. Tak buď je to nechutné ve všech případech, nebo v žádných. Nemám ráda pokrytce. A co nesnáším jsou šovinisti.Ashley-Sheppard píše:Sadene píše:Ashley-Sheppard píše:Sadene, my dvě víme, jaký Kaidan je (dokonalost sama atd.)...a chlapi o něm budou stejně prudit
mno očividně si měla víc odvahy než já...ve mně už to vře delší dobu, ale snažím se to odlehčit smailíkama...pravdou je, že mi to vadí, protože jak říkáš, Liara je vlastně ten samý případ...a dokonce horší, protože už od jedničky je jí jedno, jestli vleze do postele s maleShepem nebo FemShepem, ale u Kaidana je to špatně...ono je to ale i v realitě...když je chlap gay, je odsuzován pro svou sexualitu, ale když je ženská lesba, lidi to berou líp než u těch chlapů...přitom je to jedno a totéž
ale neboj...v povídce je Kaidan sto pro hetero...však uvidíš
Takže pro mě je Liařina rádoby apohlavnost přetvářka, jak tam dostat lesbu. Pro někoho je to normální.
Nezlobte se na mě, ale tak to vidím. Já to nezatracuju. Ale nazývejme věci pravými jmény.
Odjakziva se rika ze zena si muze vybrat a chlap ne. Kazdopadne zapeklite tema
:shock: :oSadene píše:Ano, tohle znám. Proto jsem psala, že to jsou kecy. Není asexuální ale má být apohlavní. Ale vypadá jako ženská. Je to ženská. Kdyby nebyla ženská tak nemá kozy a další ŽENSKÉ pohlavní znaky. Navíc, pro FemShep je to ženská, tudíž lesba. Prostě to tak je. Otevřete oči. Ta rádoby apohlavnost je tam jen proto, aby tam mohli propašovat bi-romance. Takže za bi Kaidana ve trojce děkujeme Liaře. Good.GreenFlag píše:Technicky vzato, ona nemůže být lesbaSadene píše:
Je tam toho více
Hold by pak neměla jak rodit a kojit děti, kdyby tyto prvky neměla
---
Kaidan má smůlu no
btw:
Ohledně gayů, já problém s nima nemám, jen prostě si ani nedokažu představit to...
no...
fuj
To jsem nikdy neslyšela, tak nevím, co si pod tím představit...Mallyx píše:Odjakziva se rika ze zena si muze vybrat a chlap ne. Kazdopadne zapeklite tema
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, já bych to viděla na nějaký smír...ono jestli budete pokračovat v hanění Kaidana jakožto gaye bo bisexuála, my dvě se Sadene s dostanem do varu a nevím, jak Sadene, ale já mívám občas problém se ovládnout a nepoužít u toho spoustu sprostých slov...což by znamenalo banána tady na fóru, doteď jsem se jakžtakž držela, ale pravdou je, že jen horko těžko...
Takže vás pánové poprosím, zda-li byste byli od té lásky a dobroty a přestali kritizovat, hanit a propírat, a já nevím kýho boha co ještě, Kaidana a my zůstaneme v klidu. Váš názor na něj už známe dostatečně dopodrobna, a proto si myslím, že nastal čas dát mu už pokoj. Že ho ****...pardon zkazili vývojáři BW a udělali z něj bisexuála, s tím už nic neuděláme, bohužel, ale pokud respektujete homosexuální menšiny, buďte natolik chlapi a respektujte i Kaidana, když už to z něj udělali.
Díky
(ale i tak Kaidan 4ever!!!)
Takže vás pánové poprosím, zda-li byste byli od té lásky a dobroty a přestali kritizovat, hanit a propírat, a já nevím kýho boha co ještě, Kaidana a my zůstaneme v klidu. Váš názor na něj už známe dostatečně dopodrobna, a proto si myslím, že nastal čas dát mu už pokoj. Že ho ****...pardon zkazili vývojáři BW a udělali z něj bisexuála, s tím už nic neuděláme, bohužel, ale pokud respektujete homosexuální menšiny, buďte natolik chlapi a respektujte i Kaidana, když už to z něj udělali.
Díky
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
já to slyšela stylem, že otec je nejistý, kdežto matka jistá...ale o výběru u žen taky slyším poprvéSadene píše:To jsem nikdy neslyšela, tak nevím, co si pod tím představit...Mallyx píše:Odjakziva se rika ze zena si muze vybrat a chlap ne. Kazdopadne zapeklite tema
"Ohledně gayů, já problém s nima nemám, jen prostě si ani nedokažu představit to...
no...
fuj"
Takže v tom případě bych já měla říct to samé o lesbách, že? Není v tom rozdíl. Takže lesby fuj. Ne, mě na tom nejvíc štve to, jak si chlapi myslí, že dvě ženské jsou normální ale dva chlapi jsou fuj... pokrytecké
Myslím, že tady to nemá cenu řešit. Liara je pro mě ženska, hlas a ostatní znaky to potvrzují. Pro chlapy je asi bez pohlaví... trochu creepy, tbh
no...
fuj"
Takže v tom případě bych já měla říct to samé o lesbách, že? Není v tom rozdíl. Takže lesby fuj. Ne, mě na tom nejvíc štve to, jak si chlapi myslí, že dvě ženské jsou normální ale dva chlapi jsou fuj... pokrytecké
Myslím, že tady to nemá cenu řešit. Liara je pro mě ženska, hlas a ostatní znaky to potvrzují. Pro chlapy je asi bez pohlaví... trochu creepy, tbh
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
víš, čím to je? Protože když si chce dát chlap grupáč, v devadesáti procentech jsou dvě ženský a chlap...a ženským to údajně tolika nevadí. Ale aby šel chlap do trojky s jednou babou a dvěma chlapama...ani omylem, to už je nepřípustné. Protože se chlapi bojí toho, že ten druhej bude mít něco víc apod.Sadene píše:"Ohledně gayů, já problém s nima nemám, jen prostě si ani nedokažu představit to...
no...
fuj"
Souhlas!!!! Když mně jakožto naprosto vůči Kaidanovi zaujaté osobě mi jeho rádoby bi/homosexualita nevadí, nechápu, proč by si z toho měli dělat prdel ostatní a ještě takoví, kteří tvrdí, že Liara není lesba... Když je s MaleShepem, tak není. Když je s FemShep, tak je. Pro FemShep je to prostě lesba. To samé si aplikujte na Kaidana a FemShep/MaleShep.Ashley-Sheppard píše:Pánové, já bych to viděla na nějaký smír...ono jestli budete pokračovat v hanění Kaidana jakožto gaye bo bisexuála, my dvě se Sadene s dostanem do varu a nevím, jak Sadene, ale já mívám občas problém se ovládnout a nepoužít u toho spoustu sprostých slov...což by znamenalo banána tady na fóru, doteď jsem se jakžtakž držela, ale pravdou je, že jen horko těžko...
Díky
Já jsem se tu do varu taky pomalu dostala a s těmi sprostými slovy jsem na tom stejně
Takže ano, Kaidan 4ever