Manévrovací schopnosti opilců jsou sice dost nevyzpytatelný, ale takoví lidi můžou pak bejt hrozně flexibilní a ani o tom neví.

Moc nechápu co je to za manifest. Proti čemu se bojuje? Vysvětlete prosím.hRDLA píše:Tohle je fakt super
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... 14471591/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Já mám z JRC ME1 ale i ME2 ale ta není z JRC ale z prodejny jménem Hráč
Podle čeho usuzuješWerewolf píše:Sakra, tak tady v Ostravě taková zrovna není.
Jinak, tě tu vítám. Na zdejším webu nebo spíš fóru jsem největším Talimancerem a fandou ME kterého tu můžeš poznat, no v Talimancerství se mohu srovnat i globálně. No i to i zápalem do ME.
....upozorňuju, že to je z konce minulýho roku; nedivil bych se, kdyby právě teď atakoval hranici 3500 obrázků...Werewolf píše:
Děkuji, teď už to je oficiálně přes 3 000 obrázků![]()
![]()
![]()
Celkem to dalo práci za ty roky jich tolik najít a ještě k tomu kontrolovat zda tam mám něco duplicitního, ale Tali mi za to stojí, i když v ME 3 dostala nejméně prostoru a je poslední rekrutovací postava. V mém srdci vždy bude jenom Tali, v paměti zase romance v ME 2, ME 3 a DLC Citadel. Ohledně Tali vím skoro vše, mám ji na Netbooku, PC i mobilu.![]()
![]()