Pokud se chcete zeptat, nikdo z nich nepoužil raketu či medigel - alespoň jsem to nezahlédl.
Jména jsem pro jistotu začernil.

dík, ale prosím tě, zas tak nepřeháněj. Občas mám lepší a horší dny (hry)Vlada47 píše:Tak přiznávam, poslední dobou mi to nějak nejde, takže Ali pravidelně lídruje tabulku...
...to taky jde? Panejo...lidi jsou schopný všeho...musim si někdy dát bronz, abych věděl, co se tam během mé nepřítomnosti děje...stoRmjE píše:...dokazou pravidelne umirat i na bronzu...
RandomhRDLA píše:A to jsi hrál s randomama nebo s někým koho znáš?
Někdy zase můžeme zahrátHonzaleco píše:Ali - to máš dobrý...moje hry jsou spíš horší. Ale čekám, že se dostanu do formy a začnu hrát líp...už asi rok a půl...
bohužel jak vidíš dáSwen von Walhallion píše:kua to se da za gold urat takovyhle megaskore jako ti tri typci ?
Nebylo něco podobného v DLC Citadela v tom simulátoru, pokud sis chtěl odemknout vyšší obtížnost, musel si nahrát určité množství bodů?Swen von Walhallion píše:
.....
mozna nejakej system odemikani, chces hrat bronze nejdriv vyhraj xy map solo na bronz, ches hrat gold nejdriv odehraj xy map solo silvr pak by zalezelo na skilu dotycnyho jak se s tim popere i kdyz tady hral hodne velkou roli luck na ukoly ale kdyby se z tehle chalengi vypustily tak by to mohlo bejt i celkem fair