Jinak dabing asi ne... pokud vím, tak Cenega vyrobí titulky, ale dabing by asi nikdo neplatil. Osobně budu happy, když si tam budu moct nastavit klasicky polštinu, což snad zdejší verze bude obsahovat.
Já si říkal, že ten hlas Císaře je mi nějak povědomý.hRDLA píše:To je postava z GoT, herec se jmenuje Walter Charles Dance
tak to se mam na co těšitGreen píše:Si užiješ, jednička je hodně těžka (na rozhodovaní, nikdo tě tam za ručičku nevede jako v ME nebo DA), dvojka je taky těžká na střední obtížnost. Takže celkově u toho budeš muset strávit víc hodin, než v celé trilogii ME
Ano zkoušela, taky když ta hra vyšla, tak tuhle funkci neměla a i když jsem povypínala všechny věci co měly v nastavení byť jen vzdáleně, že s tím souvisí, tak to nefungovalo.hRDLA píše:zkoušela jsi vypnout BLUR?
aha .. takze se mam jako pripravit na to ze kdyz u jednicky řvu pokazdy co nesekne a ma seknout tak ve dvojce urvu notasu monitor?Sadene píše: Soubojový systém z TW1 mi přišel dobrý, rozhodně lepší než ten uklikaný z TW2
Jednička je dokonce s českým dabingem, není úplně špatný.Kuboshek píše:Btw jak je to vůbec s češtinou? Je přímo ve hře nebo je někde ke stažení? už stahuju 1 a 2![]()
jojo vim hraju to s nimGreen píše:Jednička je dokonce s českým dabingem, není úplně špatný.Kuboshek píše:Btw jak je to vůbec s češtinou? Je přímo ve hře nebo je někde ke stažení? už stahuju 1 a 2![]()