Nejhorší Konce
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší Konce
Nedá mi to a musím založit toto téma , jelikož jsem poslední dobou natolik zhnusen stylem zakončování některých her ale i filmů. co si o tomto trendu myslíte vy ?
Per Aspera ad Astra - Pres překážky ke hvězdám
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
Normandy The Arcade - mnou vyvíjena hra z Mass Effectu
Sintesis End - All beings have a right to life, regardless of the platform they run
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejhorší Konce
Tak já začmu, konce které se nelíbyli mně
Assasin Creed 3
Pomalu ti samé jak v Mass Effect 3 už se tu o tom psalo tak to nechám.
Battlefield 3
Zneškodníte zázračně 5 MG tunovou jadernou bombu a potom se hlavní hrdina zastřelí ze strachu že je "Infikován" Radioaktivytou
Mass Effect 3
---No Comment---
Halo: Reach
Máte za úkol bránit Loď Pilar of Aotum při vypuštění (nejen že to jsou jen lehké Covenantslé stroje kterým by se ubránila se svou palubní výstrojí loď sama) , a pak je úspěšně vypuštěna , a kolem vás proletí poslední pelikán
(transport) a né aby vás nabral a až pak v klidu si přistane na lodi ale on přistane rovnou
a vy pak bojujete proti přesile a pak vás probodnou 
A tímto prohlašuji že číslo 3 je ve videoherním průmyslu velice nešťastné číslo až na pár vyjímek
Assasin Creed 3
Pomalu ti samé jak v Mass Effect 3 už se tu o tom psalo tak to nechám.
Battlefield 3
Zneškodníte zázračně 5 MG tunovou jadernou bombu a potom se hlavní hrdina zastřelí ze strachu že je "Infikován" Radioaktivytou
Mass Effect 3
---No Comment---
Halo: Reach
Máte za úkol bránit Loď Pilar of Aotum při vypuštění (nejen že to jsou jen lehké Covenantslé stroje kterým by se ubránila se svou palubní výstrojí loď sama) , a pak je úspěšně vypuštěna , a kolem vás proletí poslední pelikán

A tímto prohlašuji že číslo 3 je ve videoherním průmyslu velice nešťastné číslo až na pár vyjímek

V Battlefieldu 3, pokud se nepletu, na konci mluví Dima a nevíme jestli se zastřelí. Ten dostal velkou dávku radiace při výbuchu ve Francii. Naopak v Battlefield 4 se také objeví Dima.
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím ti najít videoKrieg píše:V Battlefieldu 3, pokud se nepletu, na konci mluví Dima a nevíme jestli se zastřelí. Ten dostal velkou dávku radiace při výbuchu ve Francii. Naopak v Battlefield 4 se také objeví Dima.

Pokud myslíš toho rusa Dima to tam není řečeno to jen natáhne Gloka a někdo mu klepe na dveře.
Há myslím Seržant Henry Blackburn od US MARINE
No Origin má všeobecně licenci na blbé konce.... (série DA, ME atp.) S jedinou vyjímkou - The Sims - že by si tím něco kompenzovali ??

- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Málokterá hra má dobrý konec. Většinou je to díky tomu, že dělají tunu pokračování a když už to chtějí definitivně zalomit, tak se vyválejí ve vlastní omáčce.
Snad jediný konce, který mě kdy oslnil, tak byl konec seriálu Battlestar:Galactica (2004)
(sice není hra, ale v dnešní době je rozdíl mezi hrou, filmem a knihou ohledně příběhu velmi malý)
Snad jediný konce, který mě kdy oslnil, tak byl konec seriálu Battlestar:Galactica (2004)
(sice není hra, ale v dnešní době je rozdíl mezi hrou, filmem a knihou ohledně příběhu velmi malý)

Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
No jasně že mu někdo klepe na dveře... přece zubatá, to dá rozum....GamerClassN7 píše:Zkusím ti najít videoKrieg píše:V Battlefieldu 3, pokud se nepletu, na konci mluví Dima a nevíme jestli se zastřelí. Ten dostal velkou dávku radiace při výbuchu ve Francii. Naopak v Battlefield 4 se také objeví Dima.
Pokud myslíš toho rusa Dima to tam není řečeno to jen natáhne Gloka a někdo mu klepe na dveře.
Há myslím Seržant Henry Blackburn od US MARINE
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mě celé BSG(2004) přišlo dost stejné jako ME ty cykli, organiky stvořené stroje,Green píše:Málokterá hra má dobrý konec. Většinou je to díky tomu, že dělají tunu pokračování a když už to chtějí definitivně zalomit, tak se vyválejí ve vlastní omáčce.

ale ten konec byl dobrý až jsem zněj brečel bylo my líto

mohl to být nádherný honec neříkám že není jen že by mohl být lepší kdyby se tam dostali všichni a byli se svými milovanými

P. S. šušká se že se chytá reboot a ten má režírovat představitel Adamy staršího , doufám že to vyjde

- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Další podle mně špatný konec Biosock Infinite vlastně je to 3ka co s tou trojkou je c, c, c, c....
příběh byl famózní a měl spát ale ten konec my fakt nesedl
příběh byl famózní a měl spát ale ten konec my fakt nesedl

- hRDLA
- Kontraadmirál
Vždyť ten konec byl nehorázně super mindfuck? Co ti na tom nesedělo?
Bite my shiny Warden ass!
- GamerClassN7
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mě prostě nepřišlo správné aby mě Elizabet utopilahRDLA píše:Vždyť ten konec byl nehorázně super mindfuck? Co ti na tom nesedělo?
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ten nový Alien má taky otřesný konec, skoro bych ho srovnal s koncem postapokaliptického Rage.
Ten konec byl o pochopení hlavně a trochu přemýšlení. Pokud sis udělal jasno, co tam byla realita, tak je to celkem solidní konec. Je ale fakt, že i mě se to jevilo zpočátku dost zmatené a pokud ti v té konverzaci unikl nějaký nepatrný detail, snadno si se v tom ztratil.GamerClassN7 píše:mě prostě nepřišlo správné aby mě Elizabet utopilahRDLA píše:Vždyť ten konec byl nehorázně super mindfuck? Co ti na tom nesedělo?

Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;