Ashley Williams
Re: Ashley Williams
No v ME1 jsem ji měla fakt ráda a kdybych si mohla vybrat, kdo zařve na Virmiru, Ashley ani Kaidan by to nebyl
Takže tvořila tvrdé jádro mého týmu, prostě Team Milky Way a s Kaidanem se skvěle hláškově doplňovali. Celkem mě překvapilo, že má mezi fanoušky poměrně dost haterů, i přesto, že 1) je to ženská, 2) vypadá hezky... tak nevím. Ovšem ve všech anketách nebo vyjádření fanoušků jsou nejméně oblíbené postavy Jacob a Virmire survivor, jedno který
Takže tvořila tvrdé jádro mého týmu, prostě Team Milky Way a s Kaidanem se skvěle hláškově doplňovali. Celkem mě překvapilo, že má mezi fanoušky poměrně dost haterů, i přesto, že 1) je to ženská, 2) vypadá hezky... tak nevím. Ovšem ve všech anketách nebo vyjádření fanoušků jsou nejméně oblíbené postavy Jacob a Virmire survivor, jedno který
Moment pravdy - měl jsem jí jako LI na mém kanonickém Shepardovi (ano, myslím toho původního Vanguarda )... z podobných důvodů, co tu někde vypsal Honza a v zásadě i Sadene. Jinak řečeno, kdo mi sežral, že jsem měl romanci výhradně s Claymorem , byl ošálen.
But... how?
- Green
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Tušil jsem to... ...ona Ashley je často taková "no-nonsense", tak mi timhle trochu sedla k tomu, jak tě znam odsud...no, byl to zkrátka jeden z tipů.Vlada47 píše:But... how?
------------
Mimochodem, ten obrázek neni vůbec špatnej...
Origin, Steam, Uplay, GOG, RSC - KriegCZ
- hRDLA
- Kontraadmirál
Bite my shiny Warden ass!
- hRDLA
- Kontraadmirál
- hRDLA
- Kontraadmirál
She's not cool, she's hot!
- CalibrationsForever!
- Svobodník
Ashley moc rád nemám, aby som pravdu povedal Neviem už od začiatku my prišla nesympatická. A ten jej nový účes a prsíčka, no radšej by mohla vyzerať ako v ME2. To že z nej spravili Spektru to už som mal chuť rozkopať počítač . Samozrejme som ju na palubu nezobral.
No, zas nemôžem povedať, že patrý medzi moje najneoblúbenejšie postavy (to je miesto pre Jacoba ). Ash niekedy aj hodí tú dobrú hlášku a scény.
No, zas nemôžem povedať, že patrý medzi moje najneoblúbenejšie postavy (to je miesto pre Jacoba ). Ash niekedy aj hodí tú dobrú hlášku a scény.
- Hany
- Poručík
no jo... Jacob pro toho jsem zakládal topic... byl přidanej jako poslední ...nikomu totiž nescházel ...nevzít Ash na palubu? heh... už jen její opilecká scéna za to stojí... ale jinak souhlasím s tím vzhledem, měli ji nechat takou jaká byla...
Nebo jí aspoň měli udělat zadek Mirandy.
- Hany
- Poručík
myslíš ten, co se občas ve video sekvencích deformuje a má pak jednu půlku níž?
Tak to nevim, mně přišel vždy skvěle symetrický. Ashley by taky padnul