- Joker dělá ehm "děcka" ehm s EDI a
- Nebo jsou Reapeři ovládáni "Shepardem"
- Nebo je Galaxie plná nehybných těl syntetiků
Upřímně bych to i bral, protože člověk nemusí řešit konce z ME3
Spíše řeším toto

Přesně proto je to tak dobrá teorie.Vunaldo píše:Jo, ta teorie s archama je hodně propracovaná, nebot když ztratíš kontakt s Mléčnou dráhou, tak vlastně nevíš jestli:
- Joker dělá ehm "děcka" ehm s EDI a
- Nebo jsou Reapeři ovládáni "Shepardem"
- Nebo je Galaxie plná nehybných těl syntetiků
Upřímně bych to i bral, protože člověk nemusí řešit konce z ME3
Spíše řeším toto
Javik to určitě nebude, ten má svoje místo v trilogii. Jiný Prothean by to mohl být, ale mně připomíná víc salariana. Ale proč by to nemohl být Prothean, třeba Protheané taky postavili své archy už před 50 000 lety. Kdoví.Vunaldo píše:Já tě nevim, na človeka to má moc hranatou headku.
Na Krogana to má moc slabý záda.
Salarian ? Hmm, problematické ...
Asarijka ? No nevim ...
Yahg ? 420 Blaze it ...
Turian ? Jo tady hlavu má možná protáhlou, ale pravdu říct, mě to teda Turiana moc nepřipomíná.
Na Reapera je tak akorát velkej.
Drell ? ne ...
Hanar ? jo to určitě.
Volus ? To taky no.
Geth ? Jo jasně.
Batarian ? To snad ani ne.
Quarian ? Bez skafandru ? No nevim nevim.
Vorcha ?
No ale abych pravdu řekl, tak mi přijde trošku EHM povědomý .... Hmmmm ... znáš to ... primitivové ... a pak je tu on ... no ... Vypadá jako JAVIK. Nebo je to nějakej novej kamarád z nový Galaxie, to je taky možné.
Podle mně to defakto Protheané být nemohou, jelikož kolik let uplynulo od konce jejich říše v mléčné dráze cca 50 000 000 let ? (přesně si to nepamatuji možná je to víc), podle mně je daleko pravděpodobnější že je to něco co se vyvinulo z ProtheanúVunaldo píše:Javik určitě ne, ale narážku na Protheana jsi pochopilI v traileru jsi mohl vidět, že se skal lezou nějaké hovadiny. Protheani to nemusí nutně být, ale ta fyziolgie a vzhled těch USB flashek mi strašně připomíná Protheany
GamerClassN7 píše:mezidruhové křížení jehož nejlepším příkladem je Shepard/ová
Vunaldo píše:GamerClassN7 píše:mezidruhové křížení jehož nejlepším příkladem je Shepard/ová
Chlape tys mi to připomenul ... Já úplně zapomněl na sexy scénky. Celou dobu řeším příběh a tak, ale vlastně jsme ani neuvažovali nad romancemi. Hmmm. Tady se fetišisti vyřádí
Nechapej mě špatně, ale fakt jsem měl nutkáníGamerClassN7 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No exercise is pointless. Especially mating.Vlada47 píše:Mating between species...a pointless exercise.
Hmm... jde rozjet spousta věcí o kterých bys ani neřekl že na tom daném stroji mohou běžet, kde jsou ty časy kdy jsem na svém AMD 1,5 a grafice 256 rozjel na full Crysis 1 a Warhead akorát trochu bugovala textura sluníčkaHaflink píše:Koukám Koukám a nic mi jinačího nezbývá než si na tuhle hru jednoho krásného dne pořídit uplněnovej počítač XD