Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

tak my si můžeme říkat kaidanisti :D ale liaristi mě napadli, když jsem viděla, kolik je všude Liary :(
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Jo, jako jo... v ME2 měla DLC no a Kaidan/Ashley prd.
Poslední dobou čím dál tím méně věřím EA, protože většinou je tam hodně znát u novějších a novějších titulů, jak tu hru oškubávaj co to de.

Na Kaidana/Ashley určo šlo udělat nějaké DLC v ME2, ale časově a podle mě i finančně jim to zkrátka nevyšlo... a v ME3 to tutlem zabili, podle mě šli akorát na jistotu, až přehnanou jistotu... a pak nakonec stejně pohořeli na něčem jiném...
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

GreenFlag píše:Jo, jako jo... v ME2 měla DLC no a Kaidan/Ashley prd.
Poslední dobou čím dál tím méně věřím EA, protože většinou je tam hodně znát u novějších a novějších titulů, jak tu hru oškubávaj co to de.

Na Kaidana/Ashley určo šlo udělat nějaké DLC v ME2, ale časově a podle mě i finančně jim to zkrátka nevyšlo... a v ME3 to tutlem zabili, podle mě šli akorát na jistotu, až přehnanou jistotu... a pak nakonec stejně pohořeli na něčem jiném...
No já nevím, ale Arrival jako takové alianční dlc s Hackettem se přímo nabízelo, abychom tam aspoň zahlédli kousek zadku jednoho Staff Commandera, ne? Ale když není vůle, tak holt my chudáci kaidanisté ostrouháme...

Takže asi fakt můžeme být rádi, že je Virmire survivor aspoň v ME3, byť v poměrně osekané formě :(
Já si to stejně léčím na fanfiction a musím říct, že některé story, co jsem četla, by dokázaly těm "tvůrcům" pěkně nakopat zadek!
Katie teď neřeším, protože to je specifický příběh, který je ovšem i tak skvělý :-) btw, jak to vypadá s pokračováním? Mám vše přečteno a povídka - mimo mně extrémně rozjasnila den :P
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

tak já stále čekám na kritiku :D ale dobře, tohle postačí ;) :D Katie je specifická ptákovina, ale jak říkáš, kompenzuju si tím nedostatek Kaidana poměrně ve všech třech dílech, ale ve dvojce ho bude rozhodně víc než co nám nabídli. Tedy po Horizonu. A nebudu jako tvůrci, kteří Kaidana nedali aspoň od Arrival, prdnu ho tam (někam), ať je legrace.

Jinak s pokračováním to vypadá asi tak, že píšu všechno možné okolo, ale pokračování jsem se zatím nedotkla. Tedy takhle, něco jsem napsala, ale vůbec se mi to nelíbí, tak přemýšlím, jak to přepsat, aby to mělo lepšího ducha. Dostala jsem se na Therrum za Liarou, ale opět se zasekla. Asi averze, že se mi nechce pokračovat (že bych ji vynechala?)

Ale jinak jsem moc ráda, že se ti ta povídka "mimo" líbila, to se mi líbilo taky, výjimečně. Bylo to moc kaidanovský, ale sama jsem se dovedla odbourat, když jsem to psala 8-)
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

hmm, pošleš link, abych se v práci nenudil? ;)
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

GreenFlag píše:hmm, pošleš link, abych se v práci nenudil? ;)
hm, nepošlu, já to nezveřejňuji, píšu si to "do šuplíku", zatím jen Kurdt a Sadene k tomu mají přístup, a těm to posílám mailem, takže pokud máš zájem, pošli mi maila do PM a něco ti taky můžu poslat. Ovšem opět jako ostatní tě musím upozornit, že to je výplod mé choré fantazie :D a je to hodně Kaidanovský
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:tak já stále čekám na kritiku :D ale dobře, tohle postačí ;) :D Katie je specifická ptákovina, ale jak říkáš, kompenzuju si tím nedostatek Kaidana poměrně ve všech třech dílech, ale ve dvojce ho bude rozhodně víc než co nám nabídli. Tedy po Horizonu. A nebudu jako tvůrci, kteří Kaidana nedali aspoň od Arrival, prdnu ho tam (někam), ať je legrace.

Jinak s pokračováním to vypadá asi tak, že píšu všechno možné okolo, ale pokračování jsem se zatím nedotkla. Tedy takhle, něco jsem napsala, ale vůbec se mi to nelíbí, tak přemýšlím, jak to přepsat, aby to mělo lepšího ducha. Dostala jsem se na Therrum za Liarou, ale opět se zasekla. Asi averze, že se mi nechce pokračovat (že bych ji vynechala?)

Ale jinak jsem moc ráda, že se ti ta povídka "mimo" líbila, to se mi líbilo taky, výjimečně. Bylo to moc kaidanovský, ale sama jsem se dovedla odbourat, když jsem to psala 8-)
Hele ženo, já jsem žádnou kritiku nenapsala :D obyčejné fanfiction jen různým způsobem převyprávějí příběh ME, přidají tam něco svého, rozpitvají tam ty emoce, je to vtipné, je to čtivé, má to příběh a je tam Kaidan (čtu vlastně jenom shenko)
Příběh Katie se vymyká všem mnou dosud přečteným fanfiction - je to prostě jiné, je to originální... Shep nehraje hlavní roli.... to by mě zajímalo, jestli mu dopřeješ nějaký LI :D
Číst příběh Katie je velmi osvěžující tím, že prostě se můžeš nechat překvapit, všechno nejde úplně odhadnout... a mně se to líbí :-)
Btw, vždycky mě dostane Kitty :D Já jsem nad tím pokaždé uvažovala a koumala, protože se mi dralo do hlavy označení Kitty (myslím na Merril?) v DA2... a pak mě to trklo, že vlastně Kitty = Catherine :D no, ještě že čtu Pýchu a předsudek :D
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

krapet jsme se nepochopily :) čekala jsem nějakou kritiku na Katie :) ale to nevadí ;)

Já zkrátka musím mít vždycky něco extra :oops: proto je Katie psaná hlavně z jejího pohledu a Shepard je tam v pozadí. Mass Effect z jeho pohledu znají všichni :) No teoreticky bych mu mohla dopřát LI, ale to by byly další problémy navíc, kdo se s tím má psát? ;)

Překvapivé to asi zas až tak nebude, hlavní linii znáš, já ji akorát upravím a přizpůsobím k obrazu svému :D

njn Kitty = Catherine (ale ono to snad je i výraz pro koťátko, ne?) A mě se to oslovení moc líbí :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:krapet jsme se nepochopily :) čekala jsem nějakou kritiku na Katie :) ale to nevadí ;)

Já zkrátka musím mít vždycky něco extra :oops: proto je Katie psaná hlavně z jejího pohledu a Shepard je tam v pozadí. Mass Effect z jeho pohledu znají všichni :) No teoreticky bych mu mohla dopřát LI, ale to by byly další problémy navíc, kdo se s tím má psát? ;)

Překvapivé to asi zas až tak nebude, hlavní linii znáš, já ji akorát upravím a přizpůsobím k obrazu svému :D

njn Kitty = Catherine (ale ono to snad je i výraz pro koťátko, ne?) A mě se to oslovení moc líbí :D
No, já to právě myslela jakože Katie nekritizuju :D aby bylo jasno... :-)
Překvapivé to může být dost - máš tam novou postavu a to otvírá nový prostor :-) Jistě, že hlavní dějová linka bude asi stejná/podobná... ale mě stejně vždycky spíš zajímaly ty věci okolo... asi jako přetrpět ty mise, aby si pak člověk mohl jít povídat za Kaidanem a dozvědět se něco nového :D

jinak souhlas, Kitty je prostě cute :P
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

okey okey, už mlčím :) já právě potřebuju nějaké to pozitivní (nebo negativní) nakopnutí, aby mě to "donutilo" pokračovat, ale v tomto případě budu odpoledne při cestě domů psát, pokud mi to půjde. A pokud ne, tak napíšu něco "mimo", aby se mi vyprázdnila hlava :)
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

ty Sadene, mám do povídky zapojit i toho "mimoně"? Jsem totiž zjistila, že jsem něco napsala a odkazovala částečně na "mimoně" :lol:
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:ty Sadene, mám do povídky zapojit i toho "mimoně"? Jsem totiž zjistila, že jsem něco napsala a odkazovala částečně na "mimoně" :lol:
Ehm, nejsem si tak úplně jistá, na co narážíš :D ale určitě :D
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Až na tebe vlitnou Mimoňští tuningáři, že jejich oblibéné městečko zneuctíváš nevhodnými mimoňováky xD

Dával bych si pozor :D
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:ty Sadene, mám do povídky zapojit i toho "mimoně"? Jsem totiž zjistila, že jsem něco napsala a odkazovala částečně na "mimoně" :lol:
Ehm, nejsem si tak úplně jistá, na co narážíš :D ale určitě :D
tu povídku, co jsem psala "mimo", která to (jak si to napsala?) rozjasnila den? :D

Já sice z Mimoně nejsem, ale občas (vlastně dost často) si tak připadám :D ale ne původem, kdežto aktuálním rozpoložením ;)
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Tak je to official!!! Liařina romance v jedničce přebíjí Kaidanovu. A to i když jsem mu řekla, že s Liarou je to pouze profesionální vztah. Chtěla jsem vyvolat ten love triangle, abych měla víc rozhovorů, takže jsem flirtovala i s Liarou...
No a k mému velkému překvapení ze mnou ke skříňkám přišla Liara... takže jde se na velký reload a znovu Virmire... holy s**t!!!!

Tohle mě fakt ale naštvalo :twisted:
Obrázek
kanalajko
Rotný

Příspěvek od kanalajko »

nejhorsi je ze ve trojce muj male shep cuci na kaidana jako kdyby spolu neco meli ... pritom podle importu mel romanci jenom s mirandou ve dvojce =D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

kanalajko píše:nejhorsi je ze ve trojce muj male shep cuci na kaidana jako kdyby spolu neco meli ... pritom podle importu mel romanci jenom s mirandou ve dvojce =D
Co na to říct, očividně ho přitahuje :D
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Sadene píše:Tak je to official!!! Liařina romance v jedničce přebíjí Kaidanovu. A to i když jsem mu řekla, že s Liarou je to pouze profesionální vztah. Chtěla jsem vyvolat ten love triangle, abych měla víc rozhovorů, takže jsem flirtovala i s Liarou...
No a k mému velkému překvapení ze mnou ke skříňkám přišla Liara... takže jde se na velký reload a znovu Virmire... holy s**t!!!!

okey, tak už vím, že v jedničce s Liarou nebudu ani flirtovat...i tak bych to neudělala...ale teda tohle je docela naprd...snad si to už dala dohromady tak, jak to mělo být :D :-*
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

kanalajko píše:nejhorsi je ze ve trojce muj male shep cuci na kaidana jako kdyby spolu neco meli ... pritom podle importu mel romanci jenom s mirandou ve dvojce =D
mají k sobě blízko. Pokud si někdy zkoušel hrát trojku bez importů, při vytváření postavy Sheparda máš na výběr, kdo ti zemřel na Virmiru. A pokud to byla Ashley, máš tam přímo v popisu, že Shepard s Kaidanem se hodně sblížili a stali se z nich velcí přátelé (a holt to můžeš dotáhnout až k romanci), takže předpokládám, že i s importy to je obdobně. Jsou si zkrátka blízc...nebo jak píše Sadene, prostě ho přitahuje :P
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ashley-Sheppard píše:
Sadene píše:Tak je to official!!! Liařina romance v jedničce přebíjí Kaidanovu. A to i když jsem mu řekla, že s Liarou je to pouze profesionální vztah. Chtěla jsem vyvolat ten love triangle, abych měla víc rozhovorů, takže jsem flirtovala i s Liarou...

okey, tak už vím, že v jedničce s Liarou nebudu ani flirtovat...i tak bych to neudělala...ale teda tohle je docela naprd...snad si to už dala dohromady tak, jak to mělo být :D :-*
Já s Liarou v další hře ani nepromluvím pro jistotu, ale tady musím projet co nejvíc dialogů... je to naprd
Právě jsem přemluvila Wrexe, ať zklidní hormon... blížím se k Sarenově základně, což znamená, že budu muset zamávat Ash :(
Ale těším se na locker scene :-*
Obrázek
Odpovědět