Hany píše:hmmmm... to video je zajímavý... všimli jste si těch efektů při sřelbě? nevím jak vy, ale já tam nic podobnýho nemám.. no nevím, jak by to s ním mělo jinak dopadnout... ten jeho přístup mi přišel jako dost nerozvážný... díky tomu nadšení měl, možná až moc, a to ho zabilo... no nevím... možná že kdyby tam zůstal, tak bychom byli svědky jeho přerodu z "dítěte" které musí být ochraňováno na "dospělého" ...měl jsem z něho pocit, jako kdyby odstudoval na akademii a rovnou ho šoupli na Normandy...

Nad tím jsem nikdy ani nepřemýšlela, mně to, jak dopadl, vždycky přišlo jako přirozený důsledek té horlivosti

třeba by normálně byl spolehlivý voják, ale vystresovala ho přítomnost Nihluse, takže se pak choval jinak, než na misi, o které by věděl že je úplně obyčejná. Každpádně, kdyby to eventuálně přežil a byl dál členem posádky, tak podle mě by si prošel velkou proměnou stopro, v podstatě by služebně "dospěl"
Nicméně by mě zajímalo, jestli pojmenovat ho "Jenkins" byl opravdu odkaz na Leeroye Jenkinse, časově by to odpovídalo (Leeroy Jenkins byl poprvé uploadován na net 2 roky před vydáním Mass Effectu)