Naše milovaná Liara T'soni
Re: Naše milovaná Liara T'soni
Jojojo... xD
Liara to komentovala, že si Shepard nějak zvykl zachraňovat archeoložky v nesnázích xD
Liara to komentovala, že si Shepard nějak zvykl zachraňovat archeoložky v nesnázích xD

Palec nahoru! 

Sakra, ale mohli by už udělat v dalším díle Liaru těhotnou, BW ty emoce dělat umí na to 

Asari nejsou těhotný, množej se dělením... Prostě jeden den sežerou moc curry, bum, a je to...
Kurdt57 píše:Asari nejsou těhotný, množej se dělením... Prostě jeden den sežerou moc curry, bum, a je to...
Já to myslel vážně ale

btw:
Zní to moc pohádkově, aniž by to byla pravda

Ne hele, fakt to tak je. Zkus někdy pozvat asarijku do indické restaurace. Uvidíš, jak se bude ošívat...
prej to je Liara za mlada, psali na BSN + v Beneziích šatechSadene píše:To není Liara, nemá obočí![]()
![]()
Ale jinak hezký pic

To vím, že je to Liara za mlada v hadrech Benezie... když já prostě musím pořád koumat to obočí... nedávno jsem si uvědomila, že ho má nakreslené i Benezia, takže co - family trade?GreenFlag píše:prej to je Liara za mlada, psali na BSN + v Beneziích šatechSadene píše:To není Liara, nemá obočí![]()
![]()
Ale jinak hezký pic

někde na wiki psali, že se Asarijkám v průběhu let jejich typické znaky na obličeji mohou měnit, nbo zkrátka si Liara to obočí malujeSadene píše:To vím, že je to Liara za mlada v hadrech Benezie... když já prostě musím pořád koumat to obočí... nedávno jsem si uvědomila, že ho má nakreslené i Benezia, takže co - family trade?GreenFlag píše:prej to je Liara za mlada, psali na BSN + v Beneziích šatechSadene píše:To není Liara, nemá obočí![]()
![]()
Ale jinak hezký pic

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší obrázek Liary, award winnerAshley-Sheppard píše:dobrý ne??Sadene píše:Ash, I love you![]()
![]()
![]()

"pančelkó, já vim já vim"Ashley-Sheppard píše:![]()
"T'Soni nechej odpovídat i jiné."