joo a viděli jste, co se stane, když dojde čas?

Hacketta jsem v prvních chvílích neměla ráda...ale jak jsem to hrála postupně znovu a znovu, tak musím souhlasit... Hackett je frajer !!Sadene píše:Wow, tak to druhé video jsem taky ještě neviděla... docela mazec. Arrival mě poměrně bavil, až na tu praštěnou doktorkuA nejlepší je Hackett na Normandy, já toho chlapa přímo žeru
Mass effect je prvá hra priktorej som plakala.BatouT101 píše: Vždycky jsem při tom finálním běhu o čas a stou boží hudbou se do hry ponořil tak jako bych v ní byl sám a zatím naštěstí, sebevražedný sklony nemám, tak jsem to vždy musel dokázat.![]()
Hold, to RPG hodně prožívám...
![]()
Můžeš mu i napráskat, že je tohle vlákno v blbé sekci? ..jak už bylo zmíněno (v lednu)Krieg píše:Jste off topic gauneři, napráskám vás Greenovi
Atlas v ME2 ? Nemyslíš Ymir ?Hany píše:Můžeš mu i napráskat, že je tohle vlákno v blbé sekci? ..jak už bylo zmíněno (v lednu)Krieg píše:Jste off topic gauneři, napráskám vás Greenovi(páni...to téma tu je už od roku 2012
).
jinak já konec vybírám podle nálady většinou červenou... někdy zelenou... ale modrou jsem nedal nikdy teda
a abych nebyl offtopic... taky vás vystrašilo poprvé, když jste měli chránit objekt ró a (čistou náhodou, samozřejmě) vás sejmuli dřív a vy se probrali na ošetřovně? já jsem si poprvé myslel, že jsem o něco přišel (obsah)
...tak jsem to musel loadnout abych zjistil, že na ni skončím tak jako tak (navíc jsem chtěl ten odznáček v menu)
(jinak se mi strašně líbí ta část kdy hrajete za mecha na ošetřovně... je k tomu skvělá písnička) ...jinak teď už mě nezabíjí, vždycky po té cutscéně zalezu hned do levého rohu místnosti, kde se dá dobře chránit
a navíc tam ani nepřátelé nelezou... až na ten poblbanej Atlas
![]()
Jo. Měl jsem to stejně.Hany píše: ... taky vás vystrašilo poprvé, když jste měli chránit objekt ró a (čistou náhodou, samozřejmě) vás sejmuli dřív a vy se probrali na ošetřovně? já jsem si poprvé myslel, že jsem o něco přišel (obsah)
...tak jsem to musel loadnout abych zjistil, že na ni skončím tak jako tak (navíc jsem chtěl ten odznáček v menu)
...
Tak s tímto, mám trochu problém. Prožívám ten děj, jak jsem se zmiňoval ale, už si ani nevzpomínám, kdy bych u něčeho "brečel". Minimálně už deset let jsem tuto funkci nepoužíval. (Mám takový dojem, jako bych už ani neměl slzné ústrojí,Ronie píše: ...
Mass effect je prvá hra priktorej som plakala.
// Umístění opraveno GreenemHonzaleco píše:...hele, teď mě napadlo...proč je vlastně téma "Arrival" v sekci o ME1 a ne ME2?
...a navíc - kdo tohle téma založil...mam pocit, že se admin před pár lety trochu seknul...
...