Jak by se ti líbilo, kdyby Miranda pokračovala s Jacobem???kanalajko píše:pral bych ti aby prezili oba a zamilovali se do sebe a ty si ostrouhala![]()
![]()
... vubec se divim ze se tam postavy nezamilujou do sebe vyjma hlavniho hrdiny no
GreenFlag píše:Ashley-Sheppard píše:GreenFlag píše:
Sadene píše:Silný muž s chápavou/citlivou duší... není to náhodou sen každé ženské???
btw, včera se mi teda podařila locker scene s Kaidanem, ale zato jsem tam neměla ten love triangle... to by mě zajímalo, co k tomu přesně vede - mluvila jsem s Kaidanem i s Liarou stejně, akorát jsem vynechala poslední rozhovor s Liarou, protože ten očividně přebije Kaidanovu romanci... vůbec nevím, jak se mi povedlo minule ten love triangle vyvolat, budu si to muset nastudovatprotože mít možnost odmítnou Liaru? Everyday
Sadene píše:No je to... cuteAle v Apollo Cafe žádný fyzický kontakt, žádný dotek (leda bych ho přehlídla, což je sice nepravděpodobné, ale možné)
Zatím si to docela užívám, akorát musím říct, že nejdivnější pro mě byl okamžik, kdy Shepard kouká Kaidanovi na zadek... ok, to bylo divné
Ale zato Kaidanovo "vyznání" na tom obědě bylo dokonalé, lepší než s FemShep