...to DLC Genesis by mělo fungovat právě pro případ, že jsi neimportoval save...nastavíš tam rozhodnutí, který jsi udělal v prvních dílech a podle toho pak bude vypadat ME3...měla by tam jít nastavit romance i to, jestli jsi Ashley zůstal věrnej i přes ME2 (jestli jsi jí podved, je to samozřejmě špatně).
...nejsem si jistej, jestli je v Genesis možnost nastavit, zda major Kirrahe přežil nebo ne...jestli je živej v ME3 zjištíš, když zachrání salarianskýho radního při tom útoku Cerberu na Citadelu (když je naživu i Thane, tak to udělá on - když ne, tak Kirrahe, ale oba dva se při tý záchraně obětujou)...ty ale potřebuješ, aby toho radního někdo zachránil.
...ohledně návštěvy Ash v nemocnici...já tam chodil skoro pokaždý, když jsem se vrátil z nějaký mise...když jí budeš navštěvovat často, měl bys bejt v pohodě...a dárek - já někdy hned při prvních návštěvách Citadely skoupil asi všechny, co šly (napadlo mě, že se to bude hodit - a taky jo)...Shepard jí nakonec dal tu knihu - Ashley má ráda poezii