1. Jaký je váš nejoblíbenější díl série a proč?
ME2 moja srdcovka, dohral som ju asi 4x, konečne boli záporacke rozhodnutia zmysluplné a užil som si ich. Príbeh bol skvelý, keď Kaidan/Ashley sa nechceli ku mojej Shepardici pridať. Častokrát rozhodnutia plné morálneho podfarbenia. Skvelá romanca s Thanom, ktorý mi ešte k tomu na Suicide mission zdochol

takže som bol z toho dosť odpálený. Proste super, rýchlejšie a lepšie súboje. ME1 bol proste začiatok, ktorý som si síce skúšal zopakovať, ale už ma to tak nevtiahlo. ME3 bola pre mňa proste trochu iná hra. Príbeh bol veľmi nalinajkovaný, nebolo moc možností robiť napríklad misie vernosti. U ME3 som hral navyše be dlc packov, takě som bol dosť ukrátený aj o príbeh.
2. Dva nejoblíbenější parťáci do misí
Garrus a Samara. Na väčšine misí som bol s týmito, prišli mi aj ako najsilnejšie kombo.
3. Nejoblíbenější postava, která není součástí týmu (myšleno kterou nelze brát na mise)
Joker jednoznačne. Bavili ma aj technici na ME2. Volus na ME2/ME3 nie som sure.
4. Romance ME1 / ME2 / ME3?
Muž: ME1 Liara, ME 2 -, ME 3 Liara; Žena: ME2- Thane, Garrus, Liara, ME3 Liara.
Skúšal som aj Jack, ale neporadilo sa
5. Jaký je podle vás nejvíc badass charakter?
Shadow Broker?

Asi Garrus.
6. Nejoblíbenější záporák série?
Harbringer, Saren.
7. Nejzajímavější rasa a proč?
Asari, sexy rasa, Drellové zajímavý příběh. Pak takový velcí co se vznášejí, páč o nich nic nevím
8. Nejoblíbenější místo v galaxii
Normandy

líbila se mi planeta jedné v závěrečných misí ME1, kde byli protheanské ruiny.
9. Kdo vás nejvíce štval?
Anderson i Udina. Rada co mě neposlouchala. Občas i Miranda, ale dalo se to snést
10. Koho byste nejraději vyhodili ze svého týmu?
James Vega. Nezajímavý char, nikdy jsem ho neměl v týmu a neměl ani misi.
11. Která mise loajality v ME2 se vám líbila nejvíc?
Samara jednoznačně.
12. Charakter, u kterého byste si přáli, aby dostal více prostoru?
ještě víc Tali. Nebo Salarian který byl místo Mordina ve trojce, protože mi Mordin ve dvojce položil život.
(soráč za česko-slovenčinu

)