Saves
Saves
Tak jak jsem zjistila, je téměř nemožné sehnat čistou save z ME2 s MaleShepem = bez žádné romance + paragon...
Docela frustrující, takže se nakonec asi budu muset spokojit s romancí s Liarou v ME1, i když jsem se tomu chtěla vyhnout... nebo ještě zkusit renegade možnost...
Nebo dají se najít saves i mimo stránku masseffectsaves.com?
Docela frustrující, takže se nakonec asi budu muset spokojit s romancí s Liarou v ME1, i když jsem se tomu chtěla vyhnout... nebo ještě zkusit renegade možnost...
Nebo dají se najít saves i mimo stránku masseffectsaves.com?

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saves
Tak jsem měla nakonec úspěch větší, než jsem čekala 
Můj Matt Shepard, který měl romanci s Kaidanem!!!! A dokonce mám i foto v kajutě, jupííííí
btw, lidi, kteří neměli žádnou romanci, tak v 90% zachránili Kaidana... to jde, ne?
Je to jen screen a hrozná kvalita, ale prostě toto

Můj Matt Shepard, který měl romanci s Kaidanem!!!! A dokonce mám i foto v kajutě, jupííííí
btw, lidi, kteří neměli žádnou romanci, tak v 90% zachránili Kaidana... to jde, ne?
Je to jen screen a hrozná kvalita, ale prostě toto

S tím já zatím vůbec neumímGreenFlag píše:Dá se to v klidu nastavit v Gibbletovi Save Editoru myslim. Mít Shepa v ME2 bez romance z ME1

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
hustě ty!!!! Já jsem to ještě nezkoušela, ale kdyžtak mi poradíš, okey?Sadene píše:Tak jsem měla nakonec úspěch větší, než jsem čekala
Je to jen screen a hrozná kvalita, ale prostě toto![]()
Všechno je přístupné, když se ví jak na toGreenFlag píše:What? Copak ta gay romance v ME1 je nepřístupná ne?

Já sháněla save rovnou z dvojky, ať se můžu vrhnout na ME3 romanci

btw! Kaidan má na Marsu asi tak jednu mikrovteřinu taky ten zmučený pohled jako v klášteře!!!!!!!!!

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak to budu must dávat pořádný pozor, až to budu hrát znovu :oops:Sadene píše:btw! Kaidan má na Marsu asi tak jednu mikrovteřinu taky ten zmučený pohled jako v klášteře!!!!!!!!!
No já myslím, že tihle dva by mi dokonale stačili.. i když i ten Vega má co nabídnout, noGreenFlag píše:a jeje, tak už ti ani Kaidan nestačí a rovnou bys chtěla obagoddess

Ale fakt mě s tím MaleShepem baví, to jsem ani nečekala

Je to tam někde hodně na začátku, asi jak potkají Liaru, tak kousek potom. A je to docela přehlédnutelné, bo se tam nějak mění kameraAshley-Sheppard píše:tak to budu must dávat pořádný pozor, až to budu hrát znovu :oops:Sadene píše:btw! Kaidan má na Marsu asi tak jednu mikrovteřinu taky ten zmučený pohled jako v klášteře!!!!!!!!!