Beware, she's a bitch :twisted:

mě dostal hodně ten prostřední protože jsem ten obrázek prvně nepochopil, no a do čičinky by nekopala, čičinky nejsou lidi, lidi ať si trhá na kusy ti si to zasloužijoukanalajko píše:posledni dva naprosta dokonalost .... a to stou kockou je moc hezkyakorat neivm ejslti by sni biotikou neprorazila airlock
BatouT101 píše:Jack byla prostě objetí, prostředí ve kterém vyrůstala. Většina těch její historek bylo hodně emotivních co vyprávěla ze života. Líbilo se mi jak se dala dohromady v ME3 ale mrzelo mě že jí tam nebylo víc, alespoň několik misí aby byla znovu na Normandii. Pokaždé jsem tam zašel a zdálo se mi to tak prázdné....![]()
V ME2 to první setkání sní mě vážně překvapilo stejně jako Sheparda že Jack je žena... Bohužel jsem to měl s Cz titulkama tak než Shepard došel tam kam měl jsem už tušil jak to asi je, když některé titulky byly jako "ta" Jack. Blbá chyba!![]()
Ale i přesto to byla velmi zajímavá osobnost a byl jsem rád že tam byla.(zdá se mi kruté to pořád tak říkat, ale hra to umožňuje) Zajímala mě,
tak jsem dal jednu hru romance s Jack.
To ano. Ale to by byl Bioware proti sám sobě, kdyby se tam Jack neobjevila. Už podle obrázků má mnoho fanoušků, ti by ho rozcupovaly..Sadene píše:Odhalení pohlaví je holt blbá stránka češtiny... stejně jako v DragonAge:Origins s Shale...
Hodně mě potěšilo, jak se dala v ME3 do kupy a našla smysl života ve svých "děckách". Ale rozhodně jí tam mohlo být víc, i když buďme rádi za to, co jsme dostali...