My life is complete now

Sadene píše:I hate them!!!!
Jak nám to mohli udělat a vystřihnout to!!!! Tohle je sice jen MShep verze (opět jen rozhovor) a já doufám, že někde objevím i FemShep verzi, ale dovedu si z toho udělat dobrou představu...
jak mohli vystřihnout to "you just told me that you love me" ????
Kaidan approvesAshley-Sheppard píše:Sadene, máme k dispozici nové smailíky...můžeme řádit![]()
![]()
Sadene píše:Já se ho nikdy nenabažím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ashley-Sheppard píše:nelze nesouhlasitGreenFlag píše:Opravdu by to už chtělo další Mass Effect
Gibbed editor, AshAshley-Sheppard píše:tuhle možnost na Citadele prostě chci!!!
Prequel - no, thank youGreenFlag píše:Ashley-Sheppard píše:nelze nesouhlasitGreenFlag píše:Opravdu by to už chtělo další Mass Effect
Ale vidím to bledě, podle toho, co furt čtu na BSN. Je to banda trolů a nic nechápavých bezmozků většinou, co melou bláboly.
1, Jedni píšou o prequelu (což je největší nesmysl všech dob).
2, Druzí raději nechtějí žádné MEčko z obav, že to BW domrví ještě víc (což nadruhou stranu chápu, ale kdyby se takto zabívala i věda, tak jsme pořád ve středověku).
3, Třetí jásají po sequelu, jenže tam je hodně nejednotných názorů.
Kdo by co chtěl: (má volba)
-- mrtvej Shep (nový charakter (rasa, děti))
-- živej Shep
-- IT, sen, halucinace, Refusal
-- Dark Energy
-- canon ending (destroy, control, pohádková syntéza?)
-- po X letech,
-- hned po událostech s Reapry
Nejhorší na tom je ta nejistota...
Někde jsem četl i článek, že BW není nuceno od EA, aby šlo do ME4. Mě přijde, že je tady něco špatně a Mass Effect jako trilogie prostě není dokončená.
a to nějak nechápu, vím, jak si změnit Johna na Kaidana, to beru, ale aby tam byli oba dva? Kaidan, Kaidan a Ashley?? To jsem z toho krapet mimoSadene píše:Gibbed editor, AshAshley-Sheppard píše:tuhle možnost na Citadele prostě chci!!!
No, já v jedničce, pokud to jde, s sebou beru vždy Kaidana a Ashley... to je můj tým. Po Virmiru to většinou měním na Wrexe, někdy Garra...
Mám za to, že to jde... někde jsem viděla návod, ale zatím jsem to neřešilaAshley-Sheppard píše:a to nějak nechápu, vím, jak si změnit Johna na Kaidana, to beru, ale aby tam byli oba dva? Kaidan, Kaidan a Ashley?? To jsem z toho krapet mimoSadene píše:Gibbed editor, AshAshley-Sheppard píše:tuhle možnost na Citadele prostě chci!!!
No, já v jedničce, pokud to jde, s sebou beru vždy Kaidana a Ashley... to je můj tým. Po Virmiru to většinou měním na Wrexe, někdy Garra...