http://social.bioware.com/n7hq/home/cha ... latform=pc
Challenge
Re: Challenge
já pracuju na commando challenge... chci mít titul council operative 
Musím říct, že ty challenges byl teda skvělý nápad 
Začala jsem díky nim hrát MP! Užívám si nakupování spectre packů
padl mi batarian sentinel a ten mě hoooodně baví
Prostě mazec 
Začala jsem díky nim hrát MP! Užívám si nakupování spectre packů

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
K tomu přeci nepotřebuji něco pokořovat....
Tak koukám, můj příspěvek ze 17. října, že si chci mimo jiné udělat Biotic Mastery... no povedlo se mi to 3. prosince 
Každopádně, dneska jsem se konečně dostala k tomu, abych si upravila banner v lobby
A už tam mám svého biotického boha

btw, mám tam testovací build, takže přehlédněte prosím čísla stringů
Každopádně, dneska jsem se konečně dostala k tomu, abych si upravila banner v lobby
A už tam mám svého biotického boha

btw, mám tam testovací build, takže přehlédněte prosím čísla stringů

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Stejně už BW MP tolik neřeší, když Bouner hraje s upraveným ovladaním na klávesách (už nemá vše na mezerníkuSadene píše:Tak to ti změní jen tu texturu... neřekla bych, že je to problém

No heleme se, to jsou kšefty...
Texmod je debilní v tom, že při každém spuštění hry tam musíš znovu ty mody narvat, a to mě nebaví...
Teď jsem spíš měla problém, že jsem kvůli nějakým modům používala upravený coalesced soubor, a to mi způsobovalo padání hry, když jsem chtěla zpřístupnit terminál u Liary v kajutě
Texmod je debilní v tom, že při každém spuštění hry tam musíš znovu ty mody narvat, a to mě nebaví...
Teď jsem spíš měla problém, že jsem kvůli nějakým modům používala upravený coalesced soubor, a to mi způsobovalo padání hry, když jsem chtěla zpřístupnit terminál u Liary v kajutě

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
chápu to tedy správně, že když udělám nějaký challenge, že budu "odměněna" nějakým takovýhle bannerem? Nebo jak to funguje? Asi jsem ty Challenges nějak úplně nepochopila 
Ano, třeba na ten biotic challenge musíš "vylevlovat", respektive získat určitý počet bodů za používání 14 z 19 biotických schopností, pak dostaneš banner biotic god.Ashley-Sheppard píše:chápu to tedy správně, že když udělám nějaký challenge, že budu "odměněna" nějakým takovýhle bannerem? Nebo jak to funguje? Asi jsem ty Challenges nějak úplně nepochopila
A takhle to vlastně funguje se všemi

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bychom si spolu mohly konečně někdy zahrátAshley-Sheppard píše:tak nejsem úplně nejblbějšíale než mi to docvaklo

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
a dostanu od tebe na pr...zadekSadene píše:Tak to bychom si spolu mohly konečně někdy zahrátAshley-Sheppard píše:tak nejsem úplně nejblbějšíale než mi to docvaklo