Holky já vás nechápu. Máte tady takových hezkých živých finančně zajištěných chlapců v nejlepším věku (třeba mě), a místo toho se necháváte unést takovýmito přihřátými iluzemi...
Kurdt57 píše:Holky já vás nechápu. Máte tady takových hezkých živých finančně zajištěných chlapců v nejlepším věku (třeba mě), a místo toho se necháváte unést takovýmito přihřátými iluzemi...
Nejsi ty náhodou ženatý? A nemluv jako by se dal potkat hezký finančně zajištěný muž v nejlepších letech (a ještě s Kaidanovým charakterem) na každém rohu
Nebo chodím po špatných rozích?
Navíc, každý potřebuje nějaký únik od reality tak proč ne takového kalibru
Sadene píše:Nejsi ty náhodou ženatý? A nemluv jako by se dal potkat hezký finančně zajištěný muž v nejlepších letech (a ještě s Kaidanovým charakterem) na každém rohu
proč asi myslíš, že Bůh udělal Zemi kulatou?? Aby mohl na každém rohu stát krásný, finančně zajištěný chlap s Kaidanovým charakterem
Sadene píše:Nejsi ty náhodou ženatý? A nemluv jako by se dal potkat hezký finančně zajištěný muž v nejlepších letech (a ještě s Kaidanovým charakterem) na každém rohu
proč asi myslíš, že Bůh udělal Zemi kulatou?? Aby mohl na každém rohu stát krásný, finančně zajištěný chlap s Kaidanovým charakterem
Tak to se asi stěhuju jinam v Mléčné dráze Někam, kde ty rohy opravdu budou
Tak to se asi stěhuju jinam v Mléčné dráze Někam, kde ty rohy opravdu budou
tak až takový místo najdeš, dej mi vědět, stěhuju se s tebou
Sadene píše:Já mám dneska takový flákací den, takže si užívám Kaidana... Ten casual look je hodně hot, co?
To tedy je... Doufám, že ta užívání si Kaidana budou pokračovat...
To já taky doufám Dneska jsem jela do školy, takže žádný Kaidan ale zato jsem ve vlaku přečetla půlku Zjevení (Mass effectového, ne biblického )
Btw, Anderson byl OSM let ženatý???
Sadene píše:Já mám dneska takový flákací den, takže si užívám Kaidana... Ten casual look je hodně hot, co?
To tedy je... Doufám, že ta užívání si Kaidana budou pokračovat...
To já taky doufám Dneska jsem jela do školy, takže žádný Kaidan ale zato jsem ve vlaku přečetla půlku Zjevení (Mass effectového, ne biblického )
Btw, Anderson byl OSM let ženatý???
njn bohužel to nevyšlo jak se ti to vlastně (zatím) líbí??
Jako dějově se mi to líbí hoodně... ale nevím, jestli je to tím překladem (protože ten mi přijde takový jako docela odfláklý) nebo jestli tak Karpyshyn opravdu píše, ale slovně/stylisticky mi to přijde takové hodně jednoduché... Nebo je to možná tím, že jinak čtu celkem hutné věci
Ale jinak se mi to opravdu líbí