Omega v detailech - Update 2

Všeobecné novinky a oznámení.
Odpovědět
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Omega v detailech - Update 2

Příspěvek od Green »

Aktualizace 2:
Producent Fabrice Condominas se rozpovídal o Omeze + záběry z DLC (pozor na spoilery, angličtina nutnost).

Aktualizace:
Další nový obrázek k turiance. Spekuluje se, že pozadí na obrázku je nový "hub" na Omeze.

Obrázek

Původní:
Obrázek

- DLC zabere až 5 hodin čistého hraní.
- Nyreem se jeví, jako turianská ex-důstojnice.
- Aria i Nyreen jsou biotičky. Aria se zaměřuje na sílu, Nyreen spíše na ochranu.
- Na misi jde Shepard sám bez svého týmu na Normandii. Na Omeze budou dostupní pouze Aria a Nyreen.
- S Ariou ani s Nyreen nepůjde mít romanci, avšak s Ariou si můžete být velmi blízcí po misi.
- Aria ani Nyreen se nepřidají po Omeze k posádce velitele Sheparda.
- Oba charaktery mají bohatou historii a příběh bude velmi intenzivní, co se týče voleb a důsledků. Na Nyreem platí více ochránce/paragon, Aria je samozřejmě protiklad/renegade.
- Cerberusští Dragoouni z multiplayeru Retaliation budou v Omeze.
- 'Rampart Mech' jako nová nepřátelská jednotka (podobný robotům z ME2).
- Nová Reaperská hrozba, Adjutan (pobočník). Dokáže změnit určitou rasu na smrťáckou.
- Puška N7 Valkyrie a raketomet Chakram lze získat v DLC.
- Omega nezpřístupní 'hub' prostory (tzv. volné prostory k pohybu a nakupovaní jako na Citadele), jakmile bude DLC dokončeno.
- DLC jako takové má 'hub' (dočasně) s hlavními úkoly, ale i s vedlejšími úkoly (podobně, jako Normandie ve hře).
- 80% úplně nových prostor na Omeze, měl by se zde i vyskytovat Aftermath bar.
- Omega se zaměří na průzkum oblastí, což je velmi důležité.

Spoiler: Menší gameplay skrze Omegu s Ariou a Nyreen po boku.
http://www.gamespot.com/shows/now-playi ... ve20121107

DLC Omega bude stát 15$ - 1200 MS/BW bodů a vychazí 27. listopadu.

http://masseffectcz.com/?p=655

Reparský Adjutan
Obrázek

Omega DLC cover.
Obrázek
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Re: Omega v detailech

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

ty kráso, Omega bude hodně drsný masakr...snad to bude stejně dobrý jako to vypadá
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

Taky se tesim.
Co jsem tak cetl okrajove recenze nekterych hracu, co meli moznost si to zahrat, tak nic extra pry.
Radka misi, ktere nemaji zadny vliv na udalosti v hlavni zapletce, podle hracu.
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

hm, takže nás navnadí a ve výsledku to bude stát za dvě věci
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Ale na druhou stranu se dalo čekat, že to nebude mít význam na hlavní zápletku... Já se na to těším, líbí se mi, že to bude delší než LotS a doufám, že to bude i lepší... jinak mým oblíbeným dlc asi zůstane Kasumi nebo Arrival.
Snažím se vyhýbat spoilerům, takže jsem to tu ani nečetla, na video taky koukat nebudu :D doufám, že si to stihnu zahrát, než se začne s překladem :cool:
Obrázek
Odplata
Desátník

Příspěvek od Odplata »

Sadene píše:Ale na druhou stranu se dalo čekat, že to nebude mít význam na hlavní zápletku... Já se na to těším, líbí se mi, že to bude delší než LotS a doufám, že to bude i lepší... jinak mým oblíbeným dlc asi zůstane Kasumi nebo Arrival.
Snažím se vyhýbat spoilerům, takže jsem to tu ani nečetla, na video taky koukat nebudu :D doufám, že si to stihnu zahrát, než se začne s překladem :cool:
V tom videu nejako extra nespojlerovali myslím.. skôr také tie všeobecne známe veci...

Mne to teda príde riadne predražené... 12 Eur.. WTF, za to si kúpim aj novú hru... je to žmíkanie peňazí, len škoda že som taký fanatik a kúpim si to :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

No tak jestli to opravdu bude 2x tak dlouhé jak LotS a dopadne to opravdu tak skvěle, jak to vypadá, tak cena snad bude adekvátní... Každopádně pořizuji hned, jak to vyjde :))
Obrázek
Odplata
Desátník

Příspěvek od Odplata »

Sadene píše:No tak jestli to opravdu bude 2x tak dlouhé jak LotS a dopadne to opravdu tak skvěle, jak to vypadá, tak cena snad bude adekvátní... Každopádně pořizuji hned, jak to vyjde :))
Tak ako súhlasím s tebou, že ak tam bude značné množstvo obsahu tak to bude skvelé a ja si to rovnako kúpim hneď po vydaní avšak to navýšenie z 800BW na 1200 sami akosi nezdá... keď si predstavím že ešte pár rokov sa dalo za tú istú cenu kúpiť nie DLC ale datadisk ktorý priniesol oveľa viac obsahu ako dnešné DLC... rozumieš čo mám na mysli nie? :)
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jasně, chápu... na druhou stranu, doba datadisků se mi zdá nějak už pominula (ale i tak se mi zdá, že bývaly dražší) Možná sází na to, že jim to lidi budou stejně kupovat bez ohledu na cenu, možná je ta cena přiměřená obsahu... každopádně, pokud z toho vyleze nějaká ****, můžou se připravit na další vlnu nasranosti :cool:
Ovšem nepřijde mi to ještě tak přehnané, když to srovnám s různýma autíčkovýma hrama, kde dlc s dodatečnýma autama nebo tratí stojí nekřesťanské peníze :D
Obrázek
damn00
Rotný

Příspěvek od damn00 »

DLC nerozširujú, nemenia ani žiadnym zásadným spôsobom neupravujú príbeh ME (hlavne koniec) ani ho nikam neposúvajú. Z môjho pohľadu nie. Tak sa do ďalšieho DLC tolko nehrniem. Ak budú zvyšné peniaze tak si ho možno zaobstarám ale 1200 bodov je fakt dosť.
Odplata
Desátník

Příspěvek od Odplata »

Je to vec názoru ale 1200 bodov je cca 12 Eur keď si vezmem, že celá hra teraz stojí okolo 25 Eur tak proste to DLC je strašne predražené pretože ani keby bolo neviem ako veľké, pridáva to len malú časť v porovnaní s celou hrou... za tú cenu ako vravím by sa dalo kúpiť nejakú inú hru... napr taký Star Wars The Old Republic (aj keď teraz prechádza na F2P a o mesačných poplatkoch by sa dalo toho tiež veľa napísať :D )
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jenže nemůžeš srovnávat s tím, kolik stojí hra teď... když vyšla, tak to bylo kolik 50 nebo 60 Eur? Chápu, že i tak je to nepoměr, ale taková je holt politika dlc... hlavní příběh nijak zásadně neupravují, takže tě nikdo nenutí si to koupit (myslím teď všeobecně, nenavážím se do tebe ;) )
Takže pokud se někdo rozhodne, že si to chce zahrát, tak prostě musí akceptovat danou cenu

Co se týče TORu: mám sběratelku a ještě jednu nepoužitou kartu :D ta hra mě hodně bavila, jenže jsem přestala hrát, když vyšel ME3 a byly starosti s překladem, testingem a pod. Takže až se to konečně všechno uzavře, tak se na dva měsíce někde zamknu a budu hrát TOR :D
A to mám ještě pořízený Guild Wars 2... prostě není čas všechno zahrát, věčně hraju akorát ME nebo Skyrim, případně na chvilku Dragon Age...
Obrázek
Odplata
Desátník

Příspěvek od Odplata »

Sadene píše:Jenže nemůžeš srovnávat s tím, kolik stojí hra teď... když vyšla, tak to bylo kolik 50 nebo 60 Eur? Chápu, že i tak je to nepoměr, ale taková je holt politika dlc... hlavní příběh nijak zásadně neupravují, takže tě nikdo nenutí si to koupit (myslím teď všeobecně, nenavážím se do tebe ;) )
Takže pokud se někdo rozhodne, že si to chce zahrát, tak prostě musí akceptovat danou cenu

Co se týče TORu: mám sběratelku a ještě jednu nepoužitou kartu :D ta hra mě hodně bavila, jenže jsem přestala hrát, když vyšel ME3 a byly starosti s překladem, testingem a pod. Takže až se to konečně všechno uzavře, tak se na dva měsíce někde zamknu a budu hrát TOR :D
A to mám ještě pořízený Guild Wars 2... prostě není čas všechno zahrát, věčně hraju akorát ME nebo Skyrim, případně na chvilku Dragon Age...
Diskusiu neberiaem nijako osobne... ;)
Máš pravdu, je to politika predaja DLC a asi s tým aj tak nič nenarobíme...

Ja som TOR hral len tu free verziu do levelu 15 a vskutku ma to chytilo, tak sa teraz teším, že vydajú to F2P možno si to aj kúpim a nechám im tam pár eur za poplatky :D
Obrázek
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Omega v detailech - Update

Příspěvek od Green »

:) aktualizace
Obrázek
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Omega v detailech - Update 2

Příspěvek od Green »

aktualizace 2 :)
Obrázek
Odpovědět