jo, já obětuju pár pěnez a Leviathana si koupím, ale nevím, zda utratím peníze za balíček se zbraněma, o mi přijde zbytečnýKurdt57 píše:Tak co na to říkáte?Já si kvůli tomu musím koupit další XBOX Live body.. Ať žije aukro!
Ta Idra byla asi 2 měsice zadara na AliensWare, tam rozdávali klíčeKurdt57 píše:Aha.No, tak uvidím. Za 160 bodů si to možná koupím. Ta hydra zní fajně.
Dík za info! Zase jsem někde četl zavádějící článek..
Pravdu díš!GreenFlag píše:Ta Idra byla asi 2 měsice zadara na AliensWare, tam rozdávali klíčeKurdt57 píše:Aha.No, tak uvidím. Za 160 bodů si to možná koupím. Ta hydra zní fajně.
Dík za info! Zase jsem někde četl zavádějící článek..
To mě právě čeká, rozbíhají se opravy jedničky, jupí... další důvod proč si to zahrát, jupí... Kaidan... jupíGreenFlag píše:Sadene@: Tak 2 doláče mě nezabijou + 10 za Leviho, nejakych 240Kč celkem
Kurdt57@: Hmm, že bych skusil i já 4. kolo
Edit: Nejlepši je si to dát úplně celou serii od začatku, úplná krása, jak ot navazuje
mno, očividně to pojedu znova...a pak znova a znova...zase obsazený počítač na jak dlouho, to budou doma všichni řvátSadene píše:To mě právě čeká, rozbíhají se opravy jedničky, jupí... další důvod proč si to zahrát, jupí... Kaidan... jupíGreenFlag píše:Sadene@: Tak 2 doláče mě nezabijou + 10 za Leviho, nejakych 240Kč celkem
Kurdt57@: Hmm, že bych skusil i já 4. kolo
Edit: Nejlepši je si to dát úplně celou serii od začatku, úplná krása, jak ot navazuje
ono ti stejně nic jinýho nezbude, než se s tím smířitSadene píše:Jedničku hraju kvůli Kaidanovi, dvojku kvůli Horizonu, trojku... ano, uhádli jste
Já jsem to teď hrála několikrát za sebou od jedničky a je to super. Akorát to ovládání v jedničce mi pije nervy, ale dá se s tím smířit
Během léta... řekla bych, že až později než týden na to... ale čím dřív, tím lípGreenFlag píše:By mě zajímalo, kdy Levi vyjde... u něj datum není
ten Weapon pack vyjde 7mého... hmm že by až pak týden na to?