Tak já ti zkusím spravit náladuAshley-Sheppard píše:no tos teda zkazil řádně

MAZEC!!!!!!
Tak já ti zkusím spravit náladuAshley-Sheppard píše:no tos teda zkazil řádně
moc moc krásnýChipsonatorRodriguez píše: Tak já ti zkusím spravit náladusice to není přímo o Kaidanovy ale je tam vybarven ve velmi dobrém světle
http://www.youtube.com/watch?v=XOe8RFQB ... D8&index=7
Souhlasím, jak napsal "Green". Taky jsem si chodil poklábosit s Kadianem a za Ashley. Když došlo na rozhodnutí nebylo to nijak lehké i když jsem s Ashley neměl žádný vztah.Green píše:Ashley-Sheppard píše:většina z mužské hráčské komunity nechá Kaidana umřít na Virmiru, protože pro vás je prostě zajímavější Ashley. Nikdo vám to nebere, u mě zásadně zase umírá ona, takže to docela i chápu, ale založit vlákno 18+? Ani ne, existujou mailyBouner píše:Nechcete založit 18+ čistě pro vás 2 náhodou co tak poslouchám?... ...
![]()
... ...Sadene píše: ... ...
Když jsem hrál poprvé první díl Mass Effectu, tak upřímně jsem se po událostech na Virmiru cítil hodně špatně.
Kaidana jsem si charakterově docela dost oblíbil, ale tenkrát jsem vedl romanci s Ashley a prostě to jinak nešlo.
nebylo, zlatíčko, nebyloSadene píše: Anyway... tohle tu bylo? Nevadí, když jo, tak je to tu zas
Honzaleco píše:Třeba to není urážka Kaidana, ale pouze konstatování faktu, nic víc.![]()
Kaidan v ME3 není pouze "hetero". Tak to prostě je.
No, takový případ u mě neexistujeSwen von Walhallion píše:hmm a cvo pripad ze femshep je lesba, pripdne xenofilka
jako treba u me v ME1 skoncila v posteli s Liarou, v ME2 utrela tento ... a v Me3 s Liarou
...otřesné....je to marný, je to marný, je to marný..znamení pro mě, abych pro dnešek už nevstupoval do tohoto vlákna..Sadene píše:...proč bych chtěla mít něco s Liarou... když můžu mít Kaidana
To si ohlídáme, pravidla hovoří jasně.Honzaleco píše:...it's all friendly...aby snad někoho nenapadlo, že to tady nakonec skončí jako na BSN...