Dámy a pánové, vím, že to možná děláte schválně, že takhle prudíte, a že vás to očividně i baví, ale vaše "nová" pojmenování Kaidana mě opravdu začínají dost vytáčet

. Doteď jsem se držela, ale nervy mám jenom jedny.
Je opravdu nutné používat tyto názvy? Jestli je pro vás skutečně tak obtížné říkat mu Kaidan a jestli máte skutečně takovou chuť vytřískat se zrovna na něm, že má dost odvahy na to jít i do homosexuálního vztahu (a tím pádem je pro vás gay), tak se fakt bežte vycpat (teď jsem slušná).
NIKDO vás nenutí lézt do jeho vlákna, NIKDO vás nenutí nijak komentovat to, co se sem přidá za obrázky nebo co sem se Sadene napíšeme, tak se k..va vyhněte tomu, co tu píšete! Možná to pro vás je ohromná legrace, ale ne pro všechny. Przním já jména vašich oblíbenců? Ne, protože když je nemám ráda, tak do jejich vláken ani nelezu, a pokud jo, mám v sobě dostatek taktu, abych je nazývala jejich jmény a nevymýšlela si pro ně nová pojmenování. Hemzy například o tom, že Liara není lesba, protože je asexuální, si strčte za klobouk! Tyhle předsudky o homosexualitě jsou fakt něco nechutnýho, protože jediný, co relativně uznáváte, jsou lesby, protože vám to přijde cool, zvlášť když můžete vlézt do trojky se dvěma holkama, ale jakmile se jedná o dva homosexuální chlapy, už je to něco, co nedokážete přenést přes srdce nebo svědomí a proto volíte cestu urážení, ponižování a výsměchu. S tím taky běžte do ****!!
Jo, teď vám možná přijdu k smíchu já sama, že se tady takhle bouřím, ale chování některých zde přítomných přispěvatelů je dětinský a vážně na hranici slušnosti. A jo, povedlo se vám mě nas..t, gratuluju!!!