Kaidan Alenko

Líbil se vám některý z charakterů? Povězte nám o nich.
Odpovědět
jeňa_cz
Komandér

Re: Kaidan Alenko

Příspěvek od jeňa_cz »

Ashley-Sheppard píše:
jeňa_cz píše:
Ashley-Sheppard píše:
jeňa_cz píše:já chtěl jen vtipně přispět jedním obrázkem =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =(
ten Šmejdn to trochu pokazil :? Obrázek krásný, ale popisek pokulhává
pro mě to bylo stejny jako když ti říkám Ešli místo Ashley =((
aha, kdybys to napsal jako Kejdn, tak to pochopím ;) ale takhle?
nj poor choice of letters
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

bw kdyz sem postoval ten prvni obrazek tak me neco napadlo a tady je vysledek =O

Dámy a panové predstavuji vam Mass Craft :evil:

Obrázek

Obrázek

je to jen takova rychlovka pac na te kalkulace co mam v praci je prace s vetsima obrazkama utrpeni ...

EDIT nejsympatictejsi postava v cele ME trilogii je stejne Kasumi , klidna nenapadna, nestezuje, jen skoda ze dostala tak malo prostoru =( mozna protoze je takova tajemna samotarka je mi sympaticka :-D
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

což je trochu off topic
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Swen: souhlas Kasumi, to tvrdím odjakživa, že je těžce podceněná :D

Ovšem tento mistr... :\**/: :\**/: :\**/:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

ten je též podceňovaný :\**/:
Obrázek
Swen von Walhallion
Komandér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swen von Walhallion »

Ashley-Sheppard píše:což je trochu off topic
JAK OFFTOPICK, chudak Kaidan dostane konecne poradny brneni misto toho N7 crapu a ani to mu nepreje ........

Citim se hluboce urazen a odebiram se do svehoho temneho brdlohu vymyslet nejakou dabelskou ale opravdu dabelskou pomstu ............ :))
Obrázek
You can fight like a Krogan, run like a leopard - but you'll never be better than Commander Shepard!
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Swen von Walhallion píše:
Ashley-Sheppard píše:což je trochu off topic
JAK OFFTOPICK, chudak Kaidan dostane konecne poradny brneni misto toho N7 crapu a ani to mu nepreje ........

Citim se hluboce urazen a odebiram se do svehoho temneho brdlohu vymyslet nejakou dabelskou ale opravdu dabelskou pomstu ............ :))
To měl být Kaidan??? Tak to sorry, protože tenhle obrázek znám jako se Shepardem
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Je to trošku delší no :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

tak to je drsný :D :D ještě tu v těch obrázcích s popisky chybí ta frajerka, co mu ve trojce kouká na zadek :D :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Andrew Ryan:
I wanted to draw a set of ME3 inspired light armor for Shepard and Kaidan after replaying ME1 recently, the thing about drawing armor though is it helps to draw the body first. Anyway that’s how this ended up happening… sorry ;)

Obrázek
Obrázek
GreenFlag
Nadporučík

Příspěvek od GreenFlag »

The Hanar Diplomat :D
Obrázek
ChipsonatorRodriguez
Rotný

Příspěvek od ChipsonatorRodriguez »

Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:
Sadene píše:
Ashley-Sheppard píše:mně tam pravidelně umírá Ashley a kdybych mohla, nechám tam i Liaru s Tali.
Tak to jsi zabila, válím se tu smíchy :D
tak aspoň někoho jsem pobavila, my precious Thorinsis :* :\**/: jenže ona je to pravda, fakt bych je tam v klidu nechala
Já bych hlavně nechtěla rozhodovat mezi Kaidanem a Ashley, a kdybych si mohla vybrat, tak tam zůstane Liara... na dalším místě by byla Tali a pak nerozhodně Garrus a Wrex, no a poté Ashley a Kaidan...)
Takže prvni na porážku mimozemšťani a až nakonec lidé :D Ikdyž musím říct že bych tam taky asi nejspíš nechal Liaru, v prvním díle sem ji nesnášel (ikdyž v druhém a ve třetím jsem si ji už celekm oblíbil :D).
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Jako správný patriot :D :D

Anyway... interesting news! :)) :)) :\**/:
Obrázek
Obrázek
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Kristova noho, co se to tady děje?? :-)

Ashley-Sheppard: Potlesk. Opravdu, to se povedlo!! :-D ..možná jeden z nejlepších výlevů, co jsem kdy četl..kam se na to hrabou nějaké ranty na BSN...

Proč jenom nemohlo něco takovýho bejt na HW fóru? Proč?! PROOOOČ?!?

..musím si poznamenat, pro opětovnou pozdější četbu..thread o Kaidanovi, str. 51...tohle nemá chybu..
Ashley-Sheppard píše:...protože jediný, co relativně uznáváte, jsou lesby, protože vám to přijde cool, zvlášť když můžete vlézt do trojky se dvěma holkama, ale jakmile se jedná o dva homosexuální chlapy, už je to něco, co nedokážete přenést přes srdce nebo svědomí ... S tím taky běžte do ****!!
..tahle pasáž je naprosto špičková. Normální majstrštyk. Když jsem to dočetl, tak jsem se tu smíchy svíjel na podlaze a napadlo mě, že na zbytek dne už asi nemám, že bych si měl hned lehnout a jít radši spát, poněvadž to nerozdýchám.

Z jistého pohledu na věc by se s tím dalo souhlasit a možná je to pravda pravdoucí, ale...still funny as hell! I když..jsou věci, které by se (aspoň podle mně) zrovna nemusely pojmenovávat pravými jmény. :D

..abych zůstal on topic (Kaidan), tak..:

Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

Honzaleco píše:
Z jistého pohledu na věc by se s tím dalo souhlasit a možná je to pravda pravdoucí, ale...still funny as hell! I když..jsou věci, které by se (aspoň podle mně) zrovna nemusely pojmenovávat pravými jmény. :D
1) Právě takové věci se musí pojmenovávat pravými jmény... protože jinak si necháme vymývat mozky něčím, co nám prezentují média a společnost a nevytvoříme si na věc vlastní názor... protože ono prostě není normální využívat ženské tělo či těla jako věc pro reklamu, ale když se někde objeví dva chlapi, tak si zakrývat oči a tvářit pohoršeně... a ne, argumenty, že u ženských je to přirozené(!!!!!!), které jsem také slyšela... to snad nemůžete myslet vážně! U ženských to není o nic víc přirozené než u chlapů... jenže to by se musel někdo zamyslet a aplikovat stejnou logiku na ženské i na chlapy... ale to už bych chtěla moc asi.
Každopádně abych se držela tématu, Kaidan a Liara jsou na tom stejně, vždy jsou pro jedno pohlaví Sheparda gay či lesba... ovšem že byste někde slyšeli nadávky na lesbu Liaru (a apohlavnost si strčte za klobouk, pokrytci), to ne... Liara toto, Liara tamto, Liařina příšerná vyprsená figurka blablabla... tento level pokrytectví a nedostatku zdravého rozumu mě vytáčí...
Čímž se nenavážím do nikoho konkrétního ani nekonkrétního na tomto foru, berte to prosím obecně. Každý ať si má svou oblíbenou postavu, na kterou nedá dopustit, ale odpusťte si nemístné připomínky na postavy jiné. Nikdo vám vaše názory nebere, určitě o té postavě, kterou tak nesnášíte, víte spoustu věcí a bezpochyby máte pádný důvod, proč se vám protiví... ale když už potřebujete svoje pocity ventilovat, ať je to v rámci slušnosti :)

2) Tady jsem objevila slušné video, netuším, jestli se to tu už objevilo... mildly Shenko :-)
Obrázek
Asura-CZech
Svobodník

Příspěvek od Asura-CZech »

No kdysi sem četl jednu studii o příjímání a reakce lidí na homosexualitu . Dost mě tam překvapilo že jak muži tak i ženy přijímají lesbičky o hodně lépe než gaye (u chlapu mě to ani nepřekvapuje) a nejvíc mě dostalo že ze všech dotázaných žen 65-70% byla ochotna tolerovat lesbický vztah ale gaye odsuzovali a už měli o dost menší toleranci (u chlapu byla ta procenta o trochu větší pokud si dobře vzpomínám okolo 75%)
Dotázaný: byli z různých zemí (myslím že to byli Američani, Britové, Němci a Rusové) a různých společenských vrstev. ( Upřímně myslím že ty procenta byli tak velký kvůli Amíkum přeci jen sou divnej národ )
Mě osobně je to celkem jedno toleruju obě skupiny i když jako chlap mák k lesbičkám blíž protože lovíme stejnou kořisti :D
Ale abych nebyl úplně OT
Obrázek
Zatímco vy sem dáváte sexy Kaidana já vám hodím jinej pohled na něj :)
U mně nikdy Kaidan nepřežil vždycky sem ho nechal u bomby zemřít hrdinskou smrtí protože sem vždycky měl romanci s Ash (Jo mám slabost pro vojandy) ale teď mám v plánu projít celou trilogii poprvé za Shepardovou a tentokrát přežije (Ash bude muset zůstat u bomby a už teď mi to trhá srdce :) ) tak sem zvědavej na rozhovory protože sním se vždycky celkem slušně kecalo.
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

GreenFlag píše:The Hanar Diplomat :D
Na první pohled jsem si myslel že Shepard z těch jeho románků něco chytil. :D
potom
Jaj, to proto "Hanara" musí být asi nepříjemné. :D (I když kdo ví?)

Co se týče Kaidana netušil jsem že je Kanaďan.... O_o

Edit-01: P.S: Opravdu, pěkná kresba autor je profík.
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
ChipsonatorRodriguez
Rotný

Příspěvek od ChipsonatorRodriguez »

BatouT101 píše:
potom

A já vždycky myslel že je rus :D Přeci jen Kaidan Alenko, to zní tak ruksy/ukrajincky/bělorusky :D
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

ChipsonatorRodriguez píše:
BatouT101 píše:
potom

A já vždycky myslel že je rus :D Přeci jen Kaidan Alenko, to zní tak ruksy/ukrajincky/bělorusky :D
pravdou je, že nikde nebylo vysvětleno, odkud pocházejí jeho předci, odhady jsou, že kdosi pocházel snad z Ukrajiny, ale on sám se narodil v Kanadě, ve Vancouveru, pokud si pamatuju správně, v Singapuru byl vystaven elementu nula, ale narodil se v Kanadě
Obrázek
BatouT101
Komandér

Příspěvek od BatouT101 »

Asura-CZech píše:No kdysi sem četl jednu studii o příjímání a reakce lidí na homosexualitu . Dost mě tam překvapilo že jak muži tak i ženy přijímají lesbičky o hodně lépe než gaye (u chlapu mě to ani nepřekvapuje) a nejvíc mě dostalo že ze všech dotázaných žen 65-70% byla ochotna tolerovat lesbický vztah ale gaye odsuzovali a už měli o dost menší toleranci (u chlapu byla ta procenta o trochu větší pokud si dobře vzpomínám okolo 75%)
Dotázaný: byli z různých zemí (myslím že to byli Američani, Britové, Němci a Rusové) a různých společenských vrstev. ( Upřímně myslím že ty procenta byli tak velký kvůli Amíkum přeci jen sou divnej národ )
Mě osobně je to celkem jedno toleruju obě skupiny i když jako chlap mák k lesbičkám blíž protože lovíme stejnou kořisti :D....
...
(Nepatří to sice do tohoto vlákna ale...)

Holky, chápu vaši reakci, ale v tomto plně souhlasím s "Asura-CZech" co napsal o té studii, stále toho lidé málo vědí o této oblasti lidské psychiky a z části tento pohled využívá naše společnost k marketingu a podobně, to je fakt.
Máte plné právo se zlobit ale myslím že už si na podobné vtípky dají jistě všichni pozor. Určitě to nebylo myšleno ve zlém.

Tohle jste jistě taky všichni viděly ale dobře to nastiňuje to o čem tady holky psaly...
http://www.videacesky.cz/skece/nazor-ge ... -homofobii

Mass Effekt prostě nabízí pro všechny skupiny lidí jisté zážitky. Je to jen o toleranci. Nikdo nenutí hráče bavit se třeba s Kortézem, ve strojovně když je mu proti srsti jeho orientace. Stejně by se nemělo předhazovat lidem kterým to je nepříjemný a vadí jím tyto postavy. Každý má právo si udělat vlastní názor. Nechci tím říct že to tu někdo dělá jen chci nastínit můj názor na tuto problematiku. Svět je prostě rozmanitý a každý si vybírá to svoje.
Sadene píše:
Honzaleco píše:
1) Právě takové věci se musí pojmenovávat pravými jmény...

2) Tady jsem objevila slušné video, netuším, jestli se to tu už objevilo... mildly Shenko :-)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _cetj-Iv7A
Abych se vrátil k tématu.
To video je opravdu pěkně sestříháno doplněné krásnou hudbou. Hlavně tahle skladba je má oblíbená "Sunshine" by John Murphy . :*
Synthesis - my choice

"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Odpovědět