Odhaleno DLC Reckoning?

Všeobecné novinky a oznámení.
Odpovědět
Green
Admin
Kontaktovat uživatele:

Odhaleno DLC Reckoning?

Příspěvek od Green »

Obrázek

S vydáním nového patche 1.05 přišlo i něco nečekaného, avšak u BioWare nic neobvyklého. Je jím "nechtěný" leak nového multiplayerového DLC s názvem Reckoning.
O názvu a obsahu přídavku se spekulace objevovaly už dříve, nicméně až nyní můžeme zajít do podrobností s údaji, které přinesl nejnovější patch.

DLC má přinést 6 nových kooperačních příběhových misí a zcela nový kooperační mód.
Dále přidá čtyři nové mapy plus hazard variace všem pozemským mapám, aktivuje Reinforcement Pack, který nabídne předměty pro salariány, krogany, lidi a volusy.
A samozřejmě nesmíme zapomenout na zbraně Chakram Launcher, Blood Pack Punisher a Adas Anti-Synthetic Rifle, které jste mohli získat z Alternate Appearance Packu.

Ještě přidám třešničku na dort. Příběhové kooperační mise by měli mít vliv na vaši reputaci v singleplayeru v rámci renegade/paragon možností.
Co na to říct, snad jen, co si o tom myslíte vy?

=)
Obrázek
Pro zájemce o Star Citizen - bonusový link pro ingame kredity!
https://robertsspaceindustries.com/enli ... -TQ5W-KP3R" onclick="window.open(this.href);return false;
Asura-CZech
Svobodník

Re: Odhaleno DLC Reckoning?

Příspěvek od Asura-CZech »

Mě by dostalo kdyby ty COOP mise byli IT konec. Najdeme Shepyho v troskách podle výběru konce se rozhodne jestli živého nebo mrtvého a hurá vlítnou do paprsku probojovat se všemi patry Citadely, zabít hlavního Smrťáka, zapnou super zbraň a jít domu. To by mně totálně rozsekalo :D
Obrázek
Sadene
Viceadmirál

Příspěvek od Sadene »

tak to by byl těžký mazec ;-)
Obrázek
damn00
Rotný

Příspěvek od damn00 »

Asura-CZech píše:Mě by dostalo kdyby ty COOP mise byli IT konec. Najdeme Shepyho v troskách podle výběru konce se rozhodne jestli živého nebo mrtvého a hurá vlítnou do paprsku probojovat se všemi patry Citadely, zabít hlavního Smrťáka, zapnou super zbraň a jít domu. To by mně totálně rozsekalo :D
Naprostý súhlas !!! :D
Ashley-Sheppard
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ashley-Sheppard »

taky bych si nechala líbit takovýto konec...ale známe BW, toho se nedočkáme :( ale bylo by to moc fajn :D
Obrázek
ChipsonatorRodriguez
Rotný

Příspěvek od ChipsonatorRodriguez »

Ashley-Sheppard píše:taky bych si nechala líbit takovýto konec...ale známe BW, toho se nedočkáme :( ale bylo by to moc fajn :D
No právě že známe BW :D Ono furt kecaj, takže je možné všechno :D
"Just like old times"
"We'll bang, ok?
Honzaleco
Kapitán

Příspěvek od Honzaleco »

Pozor na to...

http://www.puresophistry.com/2013/02/04 ... misquoted/" onclick="window.open(this.href);return false;

...co-op story mise...bůhví, jak to nakonec bude vypadat...jediný, čemu já věřím je, že bude jakési DLC, v něm asi nové zbraně atd. a možná nějaký herní mód...jinak je nutné brát ten leak s rezervou... :-)
Odpovědět