jj to znám moc dobřeSadene píše:Čím dál víc chlapů mi začíná ruinovat život...
Thorinsis, Alenkos, Darcys, Fenders...![]()
raději nepokračovat

jj to znám moc dobřeSadene píše:Čím dál víc chlapů mi začíná ruinovat život...
raději nepokračovat
Tomu, kdo mnoho žádá, mnoho mu schází. (Horatius)Sadene píše:Čím dál víc chlapů mi začíná ruinovat život...
raději nepokračovat
Vítej do klubuBatouT101 píše:Tomu, kdo mnoho žádá, mnoho mu schází. (Horatius)Sadene píše:Čím dál víc chlapů mi začíná ruinovat život...
raději nepokračovat
I já sám, podobny problém mám...
Sadene píše:Čím dál víc chlapů mi začíná ruinovat život...![]()
to zavání sexuální úchylkou, to je jakobys mu pil mozek, láska prochází žaludkem coSwen von Walhallion píše:omg na co clovek nenarazi v mem oblibenem knihkupectvi .......
Swene, o tom hrnečku vím už docela dlouhou dobu, takže usínám dobře i přesto, že ho ještě nemám (což neznamená, že si ho nepořídímSwen von Walhallion píše:a jeje to sem zase neco postl ted Ash neusne dokud ho nebude mit
Tak jako včerejší akce měla jednu chybu: bylo to krátkéSadene píše:No musím vám oznámit, že jsem byla včera potřetí v kině na Hobitovi (a poprvé s Ash)... Ještěže ten sál nebyl tak narvaný, jinak by nás ti lidi nevydýchali
Vzhledem k tomu, jak ten film známe nazpaměť a přesně víme, co se nám při určitých scénách honí hlavou - stačí jediný pohled a obě se buď válíme smíchy nebo totálně umíráme, viď Ash?![]()
Yes, of course, my precious Thorinsis
vždyť by ses jinak nudil, ne?Swen von Walhallion píše:Ženský jedny bláznivý, mě chcete zabit či co, se u toho pomalu mlatim smychyUž vim proč maj chlypi karatsi zivot se uchechtaj k smrti vzdycky :-P
tak za to už si můžeš sámSwen von Walhallion píše:no ale zase bych mel lepsi pitnej rezim kdyz nevypskam pulku caje na klavesnici a monitor
Ashley-Sheppard píše:http://www.kostymy-zbrane-figurky.cz/th ... -5181.html
vypadá to velice dobře i za těch dvanáct tisíc
Ne za to muze te vy dve treperendyAshley-Sheppard píše: tak za to už si můžeš sám