Honzaleco píše:Definuj "do extrému". Anebo radši ne, mohli by to slyšet/číst nezletilí.
Očividně jsem o hodně přišel, když jsem na staré fórum zavítal až těsně před výpadkem a nestihl to celé pročíst....
Apropos, tohohle topicu bylo dřív několik verzí, ne? Nebyly ty starší locknuté..?
vůbec první Tali jako Bohyně byla kvůli obrovskému počtu příspěvků, druhá kvůli OT.
Jinak neboj, zas takový zvrhlík nejsem, jenom mám více jak 1000 obrázků Tali, asi 2 desítky ikonek Tali a furt jednu a tu samou plochu jak na W7, XP tak i na Tabletu, jinak na mobilu mi též furt zůstala Tali
Origin: FrozenMonkeyCZ
Je těžké být magorem, konkurence je příliš velká.
Aktuální počet obrázků Tali v mé galerii: 3337(22.4.2014).
A to jsem si myslel, že sis od toho dal trochu pohov. A ono zase.
Honzaleco: však ono by tě to nadšení ze čtení starejch příspěvků po několika desítkách/stovkách stránek přešlo. Už vůbec si neumím představit, že by to nějakej masochista chtěl přečíst uplně celé.
JohnyCzech píše:A to jsem si myslel, že sis od toho dal trochu pohov. A ono zase.
Honzaleco: však ono by tě to nadšení ze čtení starejch příspěvků po několika desítkách/stovkách stránek přešlo. Už vůbec si neumím představit, že by to nějakej masochista chtěl přečíst uplně celé.
Johny, starý brachu, za tu dobu co mě zatím znáš by si už mohl vědět že si nikdy nedám pohov, trochu ano, to jsem byl v poho asi tak čtvrt roku a když mě Petr tak pěkně povzbudil a navnadil z mého spamerského důchodu tak jsem se musel vrátit
Ale nezačnou. Qé tu plácá kraviny a stejně to bude pročítat. A všem ostatním je to jedno. Ten, kdo sem nebude chtít psát, tak sem nebude psát. Během tý chvilky na HW fóru se taky nic nestalo. Nevím, proč z toho děláš takovou vědu, prosimtě.
Pokud se tu ovšem zase neobjeví někdo jako Je... ehm. Nějakej troll s dvaceti účtama, co si bude myslet, že tu z vás úspěšně dělá blbce.
JohnyCzech píše:Ale nezačnou. Qé tu plácá kraviny a stejně to bude pročítat. A všem ostatním je to jedno. Ten, kdo sem nebude chtít psát, tak sem nebude psát. Během tý chvilky na HW fóru se taky nic nestalo. Nevím, proč z toho děláš takovou vědu, prosimtě.
Pokud se tu ovšem zase neobjeví někdo jako Je... ehm. Nějakej troll s dvaceti účtama, co si bude myslet, že tu z vás úspěšně dělá blbce.
Johny, kdybych dělal z něčeho vědu tak to poznáš
Pane bože noční mura fóra se vrátila tenhle topic by se mněl zamknout, smazat ze záznamu a všichni kdo tu byli by si mněli povinně nechat totálně vygumovat mozek Konec fóra se blížííííííí
I když je pravda že fórum o ME bez tématu Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném by nebylo to praví ořechoví
Naposledy upravil(a) Asura-CZech dne ned 10. úno 2013 12:05:52, celkem upraveno 1 x.
Asura-CZech píše:Pane bože noční mura fóra se vrátila tenhle topic by se mně zamknout, smazat ze záznamu a všichni kdo tu byli by si mněli povinně nechat totálně vygumovat mozek Konec fóra se blížííííííí
I když je pravda že fórum o ME bez tématu Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném by nebylo to praví ořechoví
Čo máte všetci taký strach... myslím si, že je dobré že je miesto, kde môžeš dať úplné OT, pokecať o tom, čo ťa práve trápi... a samozrejme o Tali
Amelia píše:Tu nemá Tali rád snáď nikto okrem Wolfa
Přidávám se k "Wolfovi" ("Werewolf") také mám rád Tali!
Díky, jsem rád že je tu další Talimancer, aspoň doufám že si Talimancer.
Je takový Talimancer co má Tali rád a potom je Talimancer jako já co jede do extrému co se týče Tali
........
Ano, tím pádem jsem Talimancer. Ale jako tapetu ji nemám na ničem. Tu čest přenechám tobě.
V ME2 mi prostě přirostla k srdci . Ale musím si opět postěžovat že jí tam bylo tak málo hlavně pro ty co jí měly jako "LI" !!! "Já tě za to nenávidím Bioware. Chápu to ale i přes to tě - Nenávidím!!!"
Naposledy upravil(a) BatouT101 dne ned 10. úno 2013 13:01:32, celkem upraveno 1 x.
Synthesis - my choice
"All beings have a right to life, regardless of the platform they run."
Asura-CZech píše:Pane bože noční mura fóra se vrátila tenhle topic by se mněl zamknout, smazat ze záznamu a všichni kdo tu byli by si mněli povinně nechat totálně vygumovat mozek Konec fóra se blížííííííí
to jsem rád že je Tali jako Bohyně aneb pokec o všem možném pro tebe to pravé ořechové
Asura-CZech píše:Protože už je jasný kdo dosáhne Achievement KRÁL SPAMERŮ protože král je jen jeden a tady je jeho království .
Děkuji, zas takhle mi lichotit nemusíš
qqy píše:
Asura-CZech píše:Protože už je jasný kdo dosáhne Achievement KRÁL SPAMERŮ protože král je jen jeden
Omyl, on je jejich bůh.
Děkuji Petře, ale až tak moc mě vidíš vysoko?
BatouT101 píše:
Werewolf píše:
BatouT101 píše:
Amelia píše:Tu nemá Tali rád snáď nikto okrem Wolfa
Přidávám se k "Wolfovi" ("Werewolf") také mám rád Tali!
Díky, jsem rád že je tu další Talimancer, aspoň doufám že si Talimancer.
Je takový Talimancer co má Tali rád a potom je Talimancer jako já co jede do extrému co se týče Tali
........
Ano, tím pádem jsem Talimancer. Ale jako tapetu ji nemám na ničem. Tu čest přenechám tobě.
V ME2 mi prostě přirostla k srdci . Ale musím si opět postěžovat že jí tam bylo tak málo hlavně pro ty co jí měly jako "LI" !!! "Já tě za to nenávidím Bioware. Nenávidím!!!"
i to stačí, já ji mám např. všude, mobil, plocha PC i tabletu
Werewolf píše: Holka, dřív to bylo horší, dřív jsem na každý příspěvek odpovídal zvlášť ale teď to dávám dohromady
Hochu, ja si to dobre pamätám To ale neznamená, že to quotovanie nemôžeš skrátiť, nie je to až také ťažké, že by si to nezvládol a ušetríš nás scrollovaniu.