Co si o tom myslíte?
Upřímně EC bylo uspokující, bohužel uspokující u takovéto ságy nestačí.
čau, čau,Mallyx píše:Cus, ja si teda za prvni myslim ze na IT uz je prilis pozde. A za druhe, rozlouceni ME teamu asi joke nebyl, takze ME4 asi nebude. Spis nejaka uplne nova hra v tomhle svete. Ikdyz posledni dobou u BW clovek nevi nic.
Jinak jo, rozhodne EC pomohlo. Urcite ne jako dokonaly konec, ale aspon neco. Horsi nez puvodni konec to byt nemohlo.
Par nedostatku uz jsem si dodelal
Teď budu za debila, ale vysvětli mi zkratku AC...nevím, jestli ses totiž nepřecvaknul a nemyslel si SC...jako Splinter Cell :oops:GreenFlag píše: Edit:
Stejně, jediný důvod, proč Sheparda BW chce zabít je, že už mají v tom příběhu takovej guláš, že sami neví co dál. Kdyby si to raději šikovně naplánovali jako Ubisoft s ACčkem...
Assasins CreedAshley-Sheppard píše:Teď budu za debila, ale vysvětli mi zkratku AC...nevím, jestli ses totiž nepřecvaknul a nemyslel si SC...jako Splinter Cell :oops:GreenFlag píše: Edit:
Stejně, jediný důvod, proč Sheparda BW chce zabít je, že už mají v tom příběhu takovej guláš, že sami neví co dál. Kdyby si to raději šikovně naplánovali jako Ubisoft s ACčkem...
ty bláho, tak Assasin Creed mě vůbec nenapadl...resp. mi vůbec nedošlo, že to je od Ubisoftu :oops:GreenFlag píše:Assasins CreedAshley-Sheppard píše:Teď budu za debila, ale vysvětli mi zkratku AC...nevím, jestli ses totiž nepřecvaknul a nemyslel si SC...jako Splinter Cell :oops:GreenFlag píše: Edit:
btw: SC může být chápano i jako StarCraft
To jak jsou v tom ztracení jasně ukázali na Javikovi - uměle ho vyrvali ze základní hry, protože absolutně nevěděli, co s ním. Mohla to být postava s obrovským potenciálem, ale jeho konečná podoba je trochu... nic moc. Hlášky má super, ale žádný větší přínos v tom nevidím.GreenFlag píše:Upřímně si vůbec nedokážu představit, jaký bude další díl (bez Sheparda).
Úspěch určo bude mít, ale podle mě ne tak výrazný.
Edit: